2020-02-25 21:34

Rapid îl va transfera pe Sorin Frunză

 |  18:30
Rapid îl va transfera pe Sorin Frunză

MijlocaşulSorin Frunză, care şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea Unirea Urziceni, adeclarat, joi, că a ajuns la un acord cu oficialii FC Rapid şi va semna uncontract pe două sezoane cu gruparea giuleşteană.

"Astăziam ajuns la un acord cu cei de la Rapid şi mâine voi semna un contract pe doiani. Mă bucur că voi juca la o echipă cu pretenţii şi consider că pentrucariera mea este un pas înainte. Ştiu că Rapid este al doilea an în afaraEuropei, dar sunt sigur că la anul va juca în cupele europene", a spusmijlocaşul.

Frunză aadăugat că îşi doreşte să joace cât mai repede pentru noua sa echipă, dardecizia îi aparţine în totalitate antrenorului Marius Şumudică. "Amdiscutat de mai multe ori cu Marius Şumudică, el a insistat foarte mult ca eusă vin. Sper să joc cât mai repede, poate chiar în amicalul cu Şahtior, dar nuştiu, antrenorul decide când voi intra", a spus Frunză.

În vârstă de32 de ani, Sorin Frunză a mai evoluat în cariera sa la formaţiile DunăreaGalaţi, Cimentul Fieni, Politehnica Timişoara, Jiul Petroşani FC Botoşani,Universitatea Craiova, FC Vaslui şi Unirea Urziceni. El a fost adus la Rapidpentru a dubla postul de mijlocaş stânga ocupat acum de brazilianul Cesinha.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE