2020-04-07 01:15

Raţ şi Lucescu fac istorie cu Şahtior în Ucraina

 |  16:51
Raţ şi Lucescu fac istorie cu Şahtior în Ucraina

Fundaşul român Răzvan Raţ a început bine noul sezon cuŞahtior Doneţk şi a câştigat Supercupa Ucrainei. „Minerii” lui Mircea Lucescuau jucat cu Tavria Simferopol pe stadionul Slavutych Arena din Zaporoje şişi-au demolat adversarii, pe care i-au învins cu scorul de 7-1.

Tavria Simferopol câştigase Cupa împotriva celor de laMetalurg Doneţk şi spera să îşi treacă în palmares, dar nu a avut nicio şansăîn faţa trupei din Doneţk. Gladkiy şi Luiz Adriano au dat câte două goluri,Willian şi Jadson au marcat şi ei câteodată, iar Răzvan Raţ a închis tabela la7-1 în minutul 90 al jocului, în timp ce pentru Tavria a punctat Feshchuck.

Pe lângă noul trofeu pe care Şahtior, Mircea Lucescu şiRaţ şi l-au trecut în palmares, ultimul mai are un motiv de bucurie. A devenitsingurul jucător din istoria fotbalului ucrainean care a jucat în 6 Supercupe,dintre care a şi câştigat 3. Precedentele 5 partide au fost jucate împotrivarivalilor de moarte de la Dinamo Kiev, iar „minerii” au câştigat două dintreele. Raţ este la Şahtior din anul 2003, iar de atunci a reuşit să câştige cuucrainenii în afară de cele 3 Supercupe,4 campionate, o cupă, dar şi cel mai important trofeu din cariera sa,Cupa UEFA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE