2020-08-10 18:25

Război Dinamo - CFR din cauza suporterilor din Ardeal. Cei mai mulţi fani roş-albi nu au putut intra la meciul cu CFR Cluj

 |  17:39
Război Dinamo - CFR din cauza suporterilor din Ardeal. Cei mai mulţi fani roş-albi nu au putut intra la meciul cu CFR Cluj

Aproximativ700 de suporteri ai lui Dinamo nu au fost lăsaţi să intre la derby-ul deduminică seară pe motiv că nu aveau buletin de Bucureşti, fapt ce a declanşat oadevărată dispută între cele două grupări.

Dupăce casa de bilete destinată oaspeţilor a rămas închisă, ultraşii dinamovişti ausperat că vor reuşi în ultimul ceas să intre la meci. Cu aproximativ o orăînainte de meci au fost anunţaţi însă că nu vor intra decât cei cu buletine deBucureşti. Până la urmă, aproximativ 50 au reuşit să intre, dar au părăsitpeluza după prima repriză.

Oficialiiroş-albi cer Ligii Profesioniste de Fotbal să ia măsuri drastice împotrivaclubului ardelean şi anunţă că vor răspunde cu aceeaşi monedă. “Nuse poate ca acest Arpad Paszkany să ducă această nesimţire la maxim. E unnesimţit. El crede că este stăpânul Ardealului. CFR şi nici un oficial să nufacă deplasarea la Bucureşti, la golănie vom răspunde cu golănie. Să vedem cedecizie va lua Liga. Este un factor foarte important, pentru că este ceva fărăprecedent. Pe cale legală ar trebui să ia măsuri drastice, s-a comportat ca pemaidan", a tunat Cristi Borcea, imediat după meci.

Dinamo a depus deja contestaţie pentru soluţionareaacestui caz, în timp ce Jandarmeria a anunţat printr-un comunicat, că deciziade a nu lăsa suporterii oaspeţi la meci nu îi aparţine. „Nu am interzisaccesul, atribuţiile în acest sens revin clubului organizator”, se explică într-un comunicat.

CFR Cluj, prin vocea lui Arpad Paszkany, se apără şispune că a interzis doar accesul celor care nu erau din Bucureşti. “Doar cei din Bucureşti aveau voie să intre în acel sector. Restul puteau săîşi cumpere bilet în orice alt sector din stadion”, a explicatoficialul ardelean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE