2020-03-29 12:31

Războiul dintre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu continuă cu jigniri ca la uşa cortului. Porumboiu: „E un pitic pervers!” – Becali: „E un vagabond, un nenorocit, o jigodie”

 |  15:40
Războiul dintre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu continuă cu jigniri ca la uşa cortului. Porumboiu: „E un pitic pervers!” – Becali: „E un vagabond, un nenorocit, o jigodie”

Gigi Becali a fost calmat de Victor Piţurcă, cel care i-ainterzis să mai vorbească despre echipă, dar cum patronul din Ghencea eraobişnuit să apară non-stop la televizor, a refulat şi l-a înjurat în direct pepatronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Iar cel din urmă nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat oreplică pe măsură latifundiarului din Pipera: „Becali minte de îngheaţă apele,e un trişor de mare marcă, un zgubilitic. Eu am peste 7.000 de angajaţi şi niciun bodyguard, la Becali e invers. Steaua nu-şi va recăpăta strălucirea de altădatăcuun pitic perversca Becali. E strigător la cer că un om carepretinde că are credinţă în Dumnezeu are un asemenea comportament. Sărăcuţul deBecali va fi un neica nimeni. Are paranoia în stare avansată, e un derbedeu,trebuia să îl dau pe mâna Parchetului pe nenorocit, ca să înfunde puşcăria. Ecel mai mare papagal", a spus patronul moldovenilor la Sport.ro. Şi cumGigi nu este omul care să lase lucrurile neclarificate a ţinut să îi dea o nouăreplică lui Porumboiu, pe care l-a făcut beţiv şi jigodie. "Porumboiu sedă mare de fiecare dată când mă întâlnesc cu el. Plus că e cel mai pervers om.Se compară cu mine vreodată? Are un costum de 120 de euro şi o cămaşă de 12euro. E un nebun, toată lumea râde de el. Mă jur pe familia mea că i-am dat cerşeală20.000 de euro. Nu vedeţi ce faţă de beţiv are? E un vagabond, un nenorocit, ojigodie, o hahaleră", a fost replica dură a finanţatorului Stelei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-09

Mai multe imagini:
Războiul dintre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu continuă cu jigniri ca la uşa cortului. Porumboiu: 'E un pitic pervers!” – Becali: 'E un vagabond, un nenorocit, o jigodie”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE