2019-10-19 20:29

Răzvan BURLEANU a câştigat CATEGORIC un nou MANDAT în fruntea FRF: Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit!

 |  17:08
Răzvan BURLEANU a câştigat CATEGORIC un nou MANDAT în fruntea FRF: Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit!

Răzvan Burleanu a câştigat, de o manieră zdrobitoare, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

UPDATE: Reacția lui Ionuț Lupescu după anunțarea rezultatelor:

”Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care m-au votat, dar şi celor care au avut o altă opţiune. Eu cred că a fost de datoria mea să vin şi să încerc să redresăm fotbalul, să putem să-l dezvoltăm. Eu sper ca în următorii patru ani să aveţi o dezvoltare aşa cum vă doriţi şi să aveţi performanţa pe care toată lumea o aşteaptă.

Era mult mai rău dacă nu aș fi încercat. Eu am vorbit cu toată lumea. Eu nu m-am afişat cu Liviu Dragnea. Am vorbit cu toţi cei din partidele politice. Cei din parlament trebuie să voteze pentru o legislaţie permisiv, iar oamenii din fotbal să nu mai aibă problemele pe care le-au avut. Dacă nu încercam, regretam toată viaţa. Oamenii au decis că nu e nevoie de mine şi nu e nicio problemă.

Mă aşteptam poate la mai mult, dar mă simt împlinit pentru că am oferit o alternativă fotbalului românesc şi aş fi regretat dacă nu aş fi făcut acest pas. Adunarea Generală a decis în acest fel, eu sper ca ei să dezvolte fotbalul românesc, să facă performanţă şi cred că suporterii vor fi foarte atenţi ce va fi în următorii ani. Eu amcrezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, dars e pare că nu a fost chiar aşa. Din păcate, Burleanu a continuat cu jignirile, nu arată un respect lumii fotbalului în general.

Eu nu m-am afişat cu Liviu Dragnea, m-am văzut cu reprezentanţi ai partidelor politice pentru că fotbalul românesc este finanţat de autorităţi locale 90 la sută şi rolul unui preşedinte este să se bată pentru sport, pentru asta ai nevoie ca oamenii din Parlament să voteze o legislaţie, care să fie permisivă oamenilor care investesc în sport. Cred că dacă nu aş fi încercat, aş fi regretat toată viaţa. Am crezut că am destulă experienţă, dar dacă unii au considerat că nu e nevoie de mine, nu e problemă. Sper să fie bine în următorii patru ani. Sper să nu mai fie date mincinoase, trunchiate, îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă unde a fost o dată, dar asta depinde de cei care îl conduc şi de cei din Adunarea Generală. Deoacamdă, cred că fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu.”, a spus Ionuț Lupescu după ce a pierdut la scor alegerile, conform Stiripesurse.ro.

Fostul şi viitorul şef de la FRF a adunat 168 de voturi, Ionuţ Lupescu doar 78, Marcel Puşcaş a strâns 8 voturi, în timp ce Ilie Drăgan nu a strâns nici un vot.

"Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Şi cum a fost patru ani, şi după. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru participare. Îi mulţumesc întregii mele echipe, pentru modul în care am reuşit să lucrăm în aceşti patru ani pentru dumneavoastră, numai în interesul dumneavoastră. Aţi fost foarte drepţi astăzi, foarte fermi. Sunt mândru că fac parte din această echipă. Recunosc că, deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit Vă invit să votaţi în continuare oamenii din echipa mea. Aceşti oameni merită să continuie în Biroul Executiv", a fost discursul noului şi vechiului şef al FRF.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18

In legatura cu acest articol...

LIVE. ŞOC. Răzvan BURLEANU a câştigat detaşat un nou MANDAT în fruntea FRF
Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2018

RO STAT MAFIOT........................SECURIDTOID.........................
ANONIM
18 Apr 2018

Alt "găgăuță'' care "umblă" cu replici de la Sergiu Nicolaescu ?
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
18 Apr 2018

DACA NU SE AFISA CU GRUPUL MAFIOT FIREA - DRAGNEA , LUPESCU AR FI CISTIGAT DETASAT .
ANONIM
19 Apr 2018

un papitzoi burleanu acesta vine cu citate din basescu? un nesimtit ''I-am ciuruit""pe cine? oricum n-o sa fie el ca si IONUT LUPESCU nici daca se mai naste de zece ori tot un jeg incompetent ramane
VIDANJOR
19 Apr 2018

Precum rahatul care se ridica si pluteste pe apele murdare din rrromanika noastra draga si tare ... scumpa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE