2020-05-25 08:32

Răzvan Burleanu: FRF, printre primele federaţii naţionale care l-au susţinut public pe Infantino

 |  07:30
Răzvan Burleanu: FRF, printre primele federaţii naţionale care l-au susţinut public pe Infantino

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a votat, vineri, pe Gianni Infantino la alegerile pentru președinția FIFA pe care acestea le-a şi câștigat. Burleanu a declarat că FRF a fost printre primele federaţii naţionale care și-au manifestat public susținerea pentru Infantino.

''Am fost printre primele federații naționale care și-au manifestat public susținerea pentru domnul Infantino, după anunțul candidaturii sale. Iar poziția noastră a fost bazată pe o analiză atentă, ale cărei concluzii sunt evidente: viziunea și strategia FRF de astăzi, prezente în Planul nostru strategic, s-au regăsit în programul de campanie al domnului Infantino. Am toată convingerea că se vor aplica prin acțiunile care urmează'', a precizat Răzvan Burleanu pe site-ul FRF.

Acesta a mai afirmat că ''FIFA intră într-o nouă eră, în care își va întări reputația și va construi proiecte sustenabile pentru dezvoltarea fotbalului printr-un alt context al relațiilor cu asociațiile naționale, iar Federația Română de Fotbal intră într-o nouă etapă a relației cu FIFA''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-27

In legatura cu acest articol...

FIFA are un nou președinte: Gianni Infantino
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE