2019-09-23 18:39

Răzvan Burleanu, mesaj FERM: Fără ANTRENORI străini în Liga 1

 |  20:25
Răzvan Burleanu, mesaj FERM: Fără ANTRENORI străini în Liga 1

Răzvan Burleanu spune că nu se pune problema să fie chemaţi centrali străini pentru a arbitra lupta la titlu, în play-off-ul Ligii 1. Şeful de la Casa Fotbalului spune că au existat greşeli, dar ele nu au fost într-o singură direcţie, aşa cum au insinuat Gigi Becali şi Mihai Stoica la finalul derby-ului cu CSU Craiova. Preşedintele FRF merge în continuare pe mână centralilor români, informează Mediafax.

"Răspunsul e simplu. Nu vom avea arbitri străini şi ceea ce i-aş invita e să facă o analiză mai corectă, fiindcă ar trebui să se uite nu doar la o fază, ci la toate fazele din joc, astfel încât concluzia, cel puţin a mea, e că nu putem spune că am avut greşeli de arbitraj într-o singură direcţie. Greşeli sunt, e normal să se întâmple acest lucru, e şi scopul unui arbitru să se pregătească cât mai mult şi să fie cât mai aproape de fază ca numărul greşelilor să scadă.

Dacă ne uităm inclusiv la Campionatul Mondial o să vedem că ai nevoie de asistenţă video. Şi un jucător mare greşeşte. Ceea ce contează cel mai mult e să nu o faci într-o singură direcţie, să nu o faci cu dedicaţie, aşa cum practic tot fotbalul românesc a fost caracterizat.

Şi vedeţi tot felul de declaraţii, foşti antrenori, foşti jucători care au început să recunoască, pe bună dreptate, blaturile în care au fost implicaţi, lucru pe care cu siguranţă nu ne dorim să îl mai avem în fotbalul românesc de astăzi", a declarat Răzvan Burleanu, conform TelekomSport.

Becali a dezvăluit că a înaintat deja cereri pentru ca meciurile FCSB-ului să fie conduse de brigăzi din străinătate: ”Am făcut demersuri pentru arbitri străini şi la ligă şi la federaţie. Am făcut şi o cerere oficială la comisa centrală de arbitri care sună în felul următor: 'Vă rugăm respectuos, vrem să ştim doar, pentru ce s-a anulat golul'. Să ne spună ofsaid, fault, dar să ştim şi noi de ce. Că nu ştim. Trebuie să ne dea răspunsul, sunt obligaţi să ne dea răspuns", a spus Becali la Digi Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Regula în neregulă Comitetul Executiv din 22 februarie a hotărât ca din sezonul viitor să aducă o “noutate” în fotbalul românesc. “La Liga 3 trebuie să fie în teren 3 jucători U19. La Liga 2 fiecare echipă trebuie să aibă printre titulari 3 jucători de la U21. În Liga 1, fiecare echipă trebuie să aibă permanent în teren câte un jucător de la U21, în sensul în care jucătorul să fie eligibil pentru a juca la naţionala U21”, a spus şeful FRF, Răzvan Burleanu
28 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE