2019-10-16 05:42

Răzvan Lucescu: “Nu-mi dau demisia dacă pierdem cu Franţa”

 |  15:20

Selecţionerul Răzvan Lucescu este foarte liniştitînaintea meciului de la Paris şi spune că această dispută nu este vitală pentrunaţionala României, dar nici pentru funcţia sa: “Franţa este favorită, indiferent de situaţie. Echipele care vor lua puncteFranţei ar trebui să fie foarte mulţumite. Este un meci cu miză, dar nu estedecisiv pentru noi. Nu îmi voi da demisia dacă vom pierde, astea sunt doarnişte invenţii. Chiar dacă din afară pare o situaţie tensionată la naţionalaRomâniei, atmosfera este liniştită şi există multă încredere printre băieţi. Adversarulse va arunca peste noi, însă o să atacăm şi noi, asta dacă vom şi putea”.

Tehnicianul a explicat şi cazul Marica, despre care impresarul Victor Becali a zis că din cauza acuzelor la adresaechipei naţionale, se gândeşte să se retragă de la prima reprezentativă: “Nu cred că există aşa ceva. Din câte ştiu, FRF nu are contract cu nici unjucător pentru a-l face titular. În al doilea rând, eu sunt cel care faceechipa, nu presa, nu impresarii, nu alte interese. În al treilea rând, aici auvenit 23 de jucători, fiecare ştie că are un rol foarte important în cadrulgrupului”.

Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, esteîncrezător în şansele tricolorilor de a obţine un rezultat mare la Paris. Elîşi laudă adversarii, dar nu uită să le atragă atenţia că nu vor avea un meciuşor împotriva României: “O eventuală victorie a noastră ne-ar propulsa ca favoriţi ai grupei. Vor mai fi surprizeîn această grupă. Avem şansa noastră şi vrem să o jucăm până la capăt.Respectăm Franţa, dar vrem să o batem. Nici adversarii nu trec prin niştemomente bune după Campionatul Mondial, însă au jucători valoroşi care vor sădemonstreze că Franţa rămâne una dintre cele mai bune echipe ale Europei”.

Fotbalistul lui Inter Milano s-a referit şi la situaţialui Ciprian Marica: “Marica este aici cu noi şi este bine. Nu este abătut şi nici nu stă izolat de restul lotului. Sepregăteşte bine şi este mereu dispus la efort”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE