2019-07-24 11:59

Reacția CIUDATĂ a lui Colțescu după ce a decis indirect RETROGRADAREA Timișoarei și a fost umilit de Porumboiu

 |  14:24
Reacția CIUDATĂ a lui Colțescu după ce a decis indirect RETROGRADAREA Timișoarei și a fost umilit de Porumboiu

Penalty-ul inexistent acordat Voluntariului în meciul cu Juventus, din care trupa ilfoveană s-a salvat la limită de retrogradarea direct, l-a adus din nou pe tapet pe arbitrul Sebastian Colțescu.

Arbitru cu un trecut tumultos, cu zeci de decizii ciudate luate pe terenul de joc, un om despre care se spune că ar fi vrut să se sinucidă, de două ori, a făcut-o din nou lată în ultima etapă a play-out-ului, când decizia sa de la meciul mai sus amintit, a dus indirect la picarea Timișoarei în liga secundă.

Pus la zid de Adrian Porumboiu, ba chiar umilit verbal în ultimul hal de către fostul arbitru, Colțescu nu pare a fi doborât de atacurile la persoană care îl vizează în mod direct. Reacția centralului craiovean a venit printr-un mesaj ciudat pe contul său de WhatsApp Story: "Lumea te înjură şi te pupă cu aceeaşi gură, diferenţa o face interesul". 

Atacul suburban al lui Porumboiu

La o zi după meciul cu pricina, Colțescu a fost luat la țintă de către Adrian Porumboiu, care îl numește “criminal, nu arbitru”: "Colțescu nu merită nicio notă. El nu are ce căuta în fotbal. Cum să dai penalty la această fază? Este foarte bine poziționat și a văzut bine faza. Dacă erai orb, ziceam că ai circumstanțe. Dar e rău intenționat. Mereu face asta, decide el partide. E și cumătru sau rudă cu Deaconu (n.r Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA). E criminal, nu arbitru. Cum să dai penalty? Colțescu a executat când a venit momentul. E o fază simplă. Mingea îl lovește în spate. E rea intenție cât muntele Himalaya. Credeți că a făcut-o neinteresat? El nu are ce căuta în fotbal. Nu poți da penalty. El este un arbitru de serviciu. E trimis acolo unde trebuie. Are față de criminal. E criminal în arbitraj”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE