2020-02-18 21:01

Reacţie emoţionată a familiei lui Emiliano Sala şi decizia admirabilă a lui FC Nantes

 |  14:19
Reacţie emoţionată a familiei lui Emiliano Sala şi decizia admirabilă a lui FC Nantes

Familia lui Emiliano Sala a avut o primă reacție oficială după ce a fost confirmat, într-un final, decesul fotbalistul argentinian în accidentul aviatic produs deasupra Canalului Mânecii. Astfel atacantului a avut un mesaj de mulțumire celor care s-au ocupat de căutările avionului.

"Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis afecțiune și sprijin în ceea ce a fost cel mai dureros moment din viața noastră. Să vedem toată lumea mobilizată în sprijinul nostru în timpul acestor căutări a fost un ajutor prețios. Multumită vouă, acum putem să ne plângem fiul, fratele. În această vineri dimineață, gândurile noastre se îndreaptă către David Ibbotson și familia sa, în speranța că autoritățile vor face totul ca să-l găsească", se arată în mesajul transmis de familia lui Sala.

Totodată, FC Nantes a anunţat că va retrage tricoul cu numărul 9, care nu va mai putea fi purtat de niciunul dintre jucătorii săi, în semn de omagiu pentru fostul său atacant Emiliano Sala. Poliţia din comitatul Dorset (sud-estul Angliei) a anunţat joi seara că a recuperat un corp din epava avionului care a dispărut deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie şi a fost identificat oficial ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

Toate stadioanele care vor găzdui meciurile etapei a 24-a a campionatului de fotbal al Franţei vor aduce un omagiu în acest weekend fostului jucător al echipei FC Nantes, argentinianul Emiliano Sala, decedat recent într-un accident de avion, informează AFP. Liga franceză de fotbal (LFP) a luat această iniţiativă de a aduce un ultim omagiu argentinianului mort la vârsta de 28 de ani. "Un minut de reculegere va fi păstrat pe toate stadioanele înaintea loviturii de începere a meciurilor", a transmis LFP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE