2019-10-23 03:00

Reconstrucție cu un jucător de 37 de ani?! Raț va semna cu DINAMO

 |  15:03
Reconstrucție cu un jucător de 37 de ani?! Raț va semna cu DINAMO

Fostul internațional Răzvan Raț este de curând șomer, după ce a rupt înțelegerea cu Rayo Vallecano. Zice el că de comun acord, însă oficialii grupării de liga a doua din Spania au fost cei care i-au arătat ușa, nedorind să îi mai achite salariul de 400.000 de euro pe an. De două săptămâni, fotbalistul se antrenează cu Dinamo, sub comanda bunului său prieten Răzvan Raț.

Chiar dacă a căutat în această perioadă un ultim contract bănos, Raț nu a găsit ce vroia și ar fi luat deja decizia să semneze cu Dinamo, o echipă care nu mai are nici un obiectiv în acest sezon, și la care se dorește o reconstrucție cu jucători tineri. Aici vine paradoxul cel mare. Cu ce ar putea Raț să o mai ajute pe Dinamo? Poate doar cu sfaturile sale. Să-l mai ajute cu o vorbă pe Vlad Olteanu, jucătorul de 22 de ani care evoluează acum ca fundaș stânga la Dinamo. Fără concurență pe acel post, Olteanu reprezintă soluția pentru viitorul sezon, deși până acum evoluțiile sale nu au fost cele scontate de la revenirea după împrumutul la FC Voluntari.

"Cred că Raţ semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuţă. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuţă şi l-am întrebat: 'De ce nu îl iei pe Raţ?' Am văzut declaraţiile lui Vaişcovici, care se întreba ce nevoie are Dinamo de Raţ. Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei şi Răzvan Raţ are 113 selecţii la echipa naţională. E un jucător lângă care ceilalţi jucători pot creşte, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt. Ajută să creşti pe lângă Răzvan Raţ, să te foloseşti de experienţa lui", a spus Florin Manea, fiul regretatului Nae Manea, la DigiSport.

Rămâne și din vară?

Însă, dacă va semna până la urmă, aventura lui Raț în Ștefan cel Mare se pare că nu ar dura prea mult,. Și asta deoarece acesta vrea să se pună cât de cât la punct cu condiția fizică până în vară, iar apoi să plece în țările arabe sau în Asia, unde să mai prindă un an de contract avantajos. Dacă nu, și în funcție de starea sa fizică și psihică, fostul internațional ar mai dori să mai joace un an în Liga 1 în tricoul alb-roșu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE