2020-08-13 00:14

Record omologat pentru Orban Barra Gabor

 |  20:07
Record omologat pentru Orban Barra Gabor

Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial la săritura cu bicicleta pe roata din spate, stabilit în primăvara acestui an de sportivul covăsnean Orban Barra Gabor, originar din Sfântu Gheorghe.

Este al treilea record al lui Orban Barra în Guinness World Record. În urmă cu doi ani, el a mai stabilit două recorduri mondiale, la mersul cu bicicleta cu spatele (27,58 de metri) și la săritura pe o roată (309 sărituri).

“Astăzi (n.r - luni) este o zi bună, tocmai am primit un mail de la Guinness World Records! Acum este oficial, sunt deținătorul recordului mondial pentru cele mai multe sărituri consecutive pe roata din spate a bicicletei, cu 561 de sărituri. Acesta este al treilea record mondial al meu, dar sper că nu ultimul. Mulțumesc Guinness World Records și mulțumiri tuturor pentru sprijin”, a scris Orban Barra Gabor pe pagina sa de socializare.

Multiplul campion național la trial-bike Orban Barra Gabor a stabilit acest record mondial pe 23 aprilie, la Sfântu Gheorghe, la Zilelor orașului. Pe o scenă amplasată în centrul municipiului, în fața câtorva sute de spectatori, a unui notar public, a reprezentanților Primăriei și Federației Române de Ciclism, în calitate de martori, Orban Barra Gabor a sărit de 561 de ori pe roata din spate a bicicletei, depășind recordul deținut de un italian, care a bifat anul trecut 495 de sărituri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE