2020-02-18 02:19

Rednic şi Dinamo, un nou episod din MISIUNE IMPOSIBILĂ

 |  13:54
Rednic şi Dinamo, un nou episod din MISIUNE IMPOSIBILĂ

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că în partida cu FC Botoşani, programată, duminică, în etapa a 24-a a Ligii I, formaţia sa nu are altă alternativă în afara victoriei, pentru a mai spera la o calificare miraculoasă în play-off. Câinii au bifat două victorii, dar sunt tot pe locul 11. Dacă vor învinge în cele trei etape rămase până la finalul sezonului regular şi, în funcţie de celelalte rezultate, ar putea prinde play-off-ul in extremis.

"Nu avem altă alternativă în afara victoriei. Până acum, Botoşani a practicat un joc frumos, e o echipă bine organizată, are jucători de calitate care pot face diferenţa. Noi n-am primit gol până acum, am şi marcat... chiar s-ar putea să joc cu doi atacanţi pentru că noi trebuie să câştigăm. Am avut ceva probleme medicale după meciul cu Sepsi, trei jucători nu s-au antrenat, Mustoe, Atmane şi Zenke. Ei abia ieri au făcut un antrenament uşor, vom vedea azi care e situaţia lor. Apoi Sorescu este suspendat şi nu va juca. Aşa că în locul lui vor intra Ciobotariu sau Aliji, asta în funcţie şi de starea lui Mustoe", a spus Rednic.Acesta a menţionat că fundaşul Denis Ciobotariu trebuie să joace bine chiar dacă va evolua împotriva echipei FC Botoşani, care e antrenată de tatăl său, Liviu Ciobotariu. "Denis să îi dea bătaie tatălui său. Interesul lui e la Dinamo. E jucătorul nostru, banii îi ia de la Dinamo, aşa că are tot interesul să joace bine ca să rămână în echipă. Deci nu îmi fac probleme deloc", a precizat Rednic.

Dinamo îl va legitima pe mijlocaşul marocan Nabil Jaadi (22 de ani), fratele lui Reda Jaadi, care se antrenează de câteva zile cu lotul condus de Mircea Rednic, şi va mai achiziţiona un fundaş până la finalul perioadei de transferuri.

Team managerul Ionel Dănciulescu a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Nabil Jaadi va efectua vizita medicală după care va semna contractul. "Nabil este la noi, se antrenează cu lotul, iar luni va face vizita medicală. Dacă totul va fi OK va semna un contract cu Dinamo", a spus oficialul dinamovist.El a explicat că transferul fundaşului slovac Ivan Hladik a căzut: "Pur şi simplu nu s-a ajuns la un numitor comun cu jucătorul. El a avut şi ceva probleme medicale şi din păcate nu a mai semnat cu Dinamo. Şi nouă şi lui ne pare rău că nu am ajuns la un consens, dar asta e viaţa".Apoi, Mircea Rednic l-a completat pe Dănciulescu: "Rămâne să discutăm în vară cu Hladik. Pentru că noi avem nevoie de un jucător care poate să intre acum, nu peste o lună". L-am văzut pe Nabil la antrenamente şi m-a convins. E un jucător tânăr, de perspectivă, şi poate să ajute echipa. În plus, va crea concurenţă pe benzi, dar el poate să joace şi la mijlocul terenului. E un jucător polivalent care are calităţi. Iar în condiţiile în care l-am luat, eu spun că am făcut o afacere".Până în 25 februarie, când se va încheia perioada de transferuri, Dinamo va mai achiziţiona un fundaş, a anunţat antrenorul. "Uşor-uşor jucătorii noi s-au adaptat la ceea ce le cer eu. Din punct de vedere fizic stau mai bine acum. Păcat că în banda dreaptă nu avem soluţii... am încercat, dar pe ultimii metri am ratat două transferuri. Dar mai avem până pe 25 februarie (n.r. - data limită pentru efectuarea transferurilor). S-ar putea să mai vină maximum un jucător. Trebuie să ne întărim în apărare, acum Deian Sorescu e suspendat şi nu am soluţii. Pot să improvizez la un meci, dar nu de multe ori. Trebuie să am concurenţă la nivelul nostru. Deci aş mai avea nevoie de un jucător care să poată juca atât fundaş central, cât şi fundaş dreapta. Avem soluţii, sper că azi sau mâine se va face", a precizat Rednic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE