2019-09-19 07:22

Rednic, surprins TOTAL de ce a găsit în vestiarul lui Dinamo. Pe cine pune căpitan la meciul cu Dunărea Călăraşi

 |  12:43
Rednic, surprins TOTAL de ce a găsit în vestiarul lui Dinamo. Pe cine pune căpitan la meciul cu Dunărea Călăraşi

Mircea Rednic a revenit de nici o săptămână la Dinamo, iar peste două zile îl aşteaptă primul duel, acasă, cu Dunărea Călăraşi, în etapa a 12-a a Ligii 1. Chiar dacă echipa este pe locul 12 în clasament, poziţie care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, cel poreclit Strâmbul a rămas plăcut surprins jucătorii pe care i-a găsit în vestiarul roş-alb, afirmând că, după părerea sa, lotul dinamovist e cel mai bun din prima ligă, iar asta, îşi ameninţă tehnicianul rivalele, se va vedea cât de curând.

Totodată, la meciul de luni seară contra trupei conduse de Dan Alexa, Rednic a desemnat şi căpitanul de echipă, în lipsa lui Dan Nistor, suspendat. Nu e febleţea sa, Gicu Grozav, ci portarul panamez Jaime Penedo.

"Toate meciurile sunt importante, indiferent cu cine jucăm, pe noi ne interesează cele trei puncte. Echipa Dunărea este foarte periculoasă pe contraatac, ese o echipă surpriză pentru campionatul nostru. Trebuie să tratăm cu seriozitate acest meci. Sunt foarte optimist că ne vom califica în play-off. Am fost surprins de băieţi la antrenamente, am pus multe lucruri la punct, trebuie să fim mai organizaţi în apărare, s-au luat multe goluri şi la asta am lucrat. Jucătorii trebuie să muncească, la iarnă sau mai devreme, voi trage linie.  Penedo va fi mâine căpitan, nu Grozav. Nistor e suspendat, el merita să fie căpitan. El trebuie să fie un exemplu şi în teren şi în afara lui. A prelungit contractul, trebuie să se concentreze pe jocul nostru, să uite ce s-a întâmplat.  Dinamo are cel mai bun lot din prima ligă, o să vedeţi. M-a sunat lumea că am lot slab, dar eu cred că am jucători cu multe calităţi", a declarat Rednic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE