2020-02-26 18:56

Refuzat de Hagi, Becali s-a mulţumit cu Ilie Dumitrescu

 |  18:28
Refuzat de Hagi, Becali s-a mulţumit cu Ilie Dumitrescu

Părăsit de Victor Piţurcă, Gigi Becali a încercat să-lconvingă pe Gheorghe Hagi să revină în Ghencea, la trei ani după ce l-a umilit,forţându-l să demisioneze. Cum nu a reuşit, s-a văzut nevoit să îl oferteze peIlie Dumitrescu.

Pe scheletul planului iniţiat de Piţurcă, patronul doreaca funcţiile cheie din cadrul clubului să fie ocupate de foste glorii aleStelei, prima variantă fiind trioul Anghel Iordănescu (preşedinte) – IlieDumitrescu (manager) – Gheorghe Hagi (antrenor). Acesta din urmă a refuzat şiBecali a fost nevoit să se replieze şi să caute o variantă de rezervă. “Dacă nu era proiectul academiei, m-aş fi întors laSteaua. Echipa Stelei este bună, este o conjunctură bună, le mulţumesc luiIordănescu şi lui Ilie Dumitrescu că s-au gândit la mine, dar acum răspunsulmeu este «nu»", a explicat Regele.

Latifundiarul din Pipera a reluat discuţiile cuIordănescu, transmiţându-i că are încredere în el şi e liber să aducă oriceantrenor doreşte, însă acesta din urmă a făcut un pas înapoi. Până la urmă,patronul Stelei a găsit o variantă care speră că îl va salva de revoltafanilor. Se pare că cel în cauză este nimeni altul decât Ilie Dumitrescu,fostul vârf al Stelei din perioada 1986-1994 şi cel care ar fi preluat funcţiade manager dacă Hagi accepta să revină acum în Ghencea. “Nu va fi angajatulmeu, nu vrea nici un ban de la club. Mi-a zis să îi fac contract de un milion de lei vechi pentru a putea să stea pebancă. E visul lui să antreneze Steaua”, a explicatBecali.

În vârstă de 41 de ani, Dumitrescu şi-a începutcariera de antrenor în 2001, la Galaţi, iar de atunci la nici una dintreformaţiile pregătite nu a reuşit să reziste mai mult de un sezon. Fostulcomponent al Generaţiei de Aur s-a aflat ultima oară pe banca grecilor de laPanthrakikos, la începutul sezonului trecut, însă a fost demis după numai oetapă, fiind acuzat că a transferat mulţi jucători pe pile. În ultima perioadăa fost colaboratorul unui post de televiziune, acolo unde analiza meciurileetapei.

Cariera de antrenor a lui Ilie Dumitrescu:

Oţelul, FC Braşov, Alki Larnaca, România U-21, FCMBacău, Apollon Limassol, AEK Atena, Aigaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK Salonicşi Panthrakikos

Cariera de jucător a lui Ilie Dumitrescu:

Steaua, Tottenham Hotspurs, FC Sevilla, West HamUnited, Club America, Atlante


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE