2020-08-07 22:15

Regele se apucă de treabă

 |  16:45

Gică Hagi va reveni pe banca tehnică începând cu sezonul viitor. Regele vrea să demonstreze tuturor că poate să reuşească în această meserie, în ciuda eşecurilor pe bandă rulantă de la naţională, Bursaspor, Poli Timişoara, Steaua şi Galatasaray. Cea mai viabilă soluţie pentru fostul internaţional ar fi să preia Viitorul Constanţa, echipă pe care o patronează cu succes în ultimii ani.

„Peste trei luni mă voi reapuca de treabă. Încă nu ştiu unde anume. Să vedem, dar ştiu sigur că vreau să antrenez din nou”, a declarat Hagi. Să vedem acum dacă Gică va ţinti din nou sus - şi va antrena o echipă străină cu pretenţii - sau va alege să o ia de jos, aşa cum au făcut, cu succes, colegii din Generaţia de Aur, Dan Petrescu, Ovidiu Sabău sau Liviu Ciobotariu.

Hagi şi-a început cariera de antrenor chiar la echipa naţională, în 2001, însă a ratat barajul cu Slovenia şi a demisionat, iar după doi ani a mers la Bursaspor, unde a avut rezultate catastrofale. A urmat primul episod la Galatasaray, cu care a câştigat singurul trofeu din cariera de antrenor, Cupa Turciei. A fost dat afară, iar în 2005 a preluat Politehnica Timişoara, dar nici aici nu a făcut mulţi purici, şi a demisionat. A ajuns în iunie 2007 la marea sa dragoste, Steaua, dar după numai două luni a intrat în conflict cu Gigi Becali şi a luat-o din loc. Timp de doi ani a pus bazele academiei ce îi poartă numele, însă în toamna lui 2010, Galata i-a făcut iar cu ochiul şi nu a putut refuza. A dat chix din nou, lăsând echipa mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE