2020-08-10 12:13

Reghe dă primăvara europeană pentru titlu

 |  14:01
Reghe dă primăvara europeană pentru titlu

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, susține că primordial pentru echipa sa este să câștige campionatul în acest sezon, chiar dacă pentru asta se va sacrifica calificarea în primăvara europeană. Și totul din motive exclusiv financiare, în grupele Ligii Campionilor câștigurile fiind de aproximativ cinci ori mai mari decât cele din Liga Europa.

„Cel mai important lucru este să ajungem cât mai repede pe primul loc. Nu ascund că îmi doresc să ajungem şi în primăvara europeană, dar mai important este primul loc. Le repet jucătorilor în fiecare zi că principalul obiectiv este campionatul. Vrem să ne calificăm în Champions League, pentru că de acolo se pot încasa foarte mulţi bani”, a spus Reghe.

Tehnicianul a vorbit și despre testul cu Ludogoreț, din Bulgaria, de la sfârșitul acestei săptămâni: “Meciul cu Ludogoreţ l-am vrut pentru jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în acest sezon. Sper că va fi un test bun pentru noi. I-am văzut împotriva lui Dinamo şi pot să spun că au o echipă foarte bună. Avem un lot foarte bun, urmează o perioadă foarte încărcată pentru noi”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE