2020-06-02 18:37

REGINA de la Wimbledon a revenit în ŢARĂ şi şi-a fixat următorul OBIECTIV: Medalia de aur la Olimpiadă

 |  18:23
REGINA de la Wimbledon a revenit în ŢARĂ şi şi-a fixat următorul OBIECTIV: Medalia de aur la Olimpiadă

Simona Halep a revenit luni în ţară, puţin după ora 17.00, după ce a câştigat pentru prima dată în carieră turneul de la Wimbledon. Sportiva de aur a României a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronavă British Airways şi a fost întâmpinată la scara avionului de ministru Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, de preşedintele FR Tenis, Ion Ţiriac, de fostul tenismen Ilie Năstase, de preşdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori. Şi preşedintele Klaus Iohannis a trimis un buchet de flori pentru jucătoarea română.

"Vreau să mulţumesc familiei în primul rând pentru tot sprijinul, tuturor antrenorilor mei de când am început să ţin o rachetă în mână, echipei mele, care este o echipă foarte bună, binenţeles Federaţiei pentru că fără ea nu prea ştiam ce înseamnă tenis şi tuturor oamenilor care mă susţin, fanilor şi oamenilor care îşi pun energia la meciuri şi îmi transmit gândurile bune. (...) Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă, am vrut doar să-mi fac treaba şi am avut şansa mea să câştig. O să stau câteva zile, o să mă odihnesc să mă bucur de acest trofeu. Săptămânal am un obiectiv important, fiecare turneu e important şi îmi doresc să fac maximum mereu. Hagi a fost modelul meu de când eram copil, m-a inspirat, m-a făcut să cred că se poate".

"Este o primire deosebită. N-o să mă repet, pentru că am dat nenumărate declaraţii în aceste zile. Vreau să le mulţumesc membrilor familiei pentru tot sprijinul arătat, antrenorilor pe care i-am avut încă de la începutul tenisului, echipei mele şi Federaţiei Române de Tenis. În plus, vreau să le mulţumesc şi fanilor mei pentru toate gândurile bune pe care mi le-au transmis”.

“Sunt persoane în viaţa mea care mi-au dat încrederea necesară că pot câştiga asemenea trofee. Doamna Virginia Ruzici m-a ajutat încă de acum 10 ani. A crezut în mine de atunci şi a fost convinsă că pot ajunge în top. Domnul Cahill m-a ajutat să am încredere în mine şi să joc pe cele mai mari arene ale lumii. Domnului Ţiriac, care e prezent, îi mulţumesc de asemenea. Toate sfaturile date, uneori dure, m-au ajutat. M-a ajutat să câştig în faţa Serenei Williams prin ce mi-a spus".

“Medalia la Jocurile Olimpice cu siguranţă este principalul obiectiv. Îmi doresc foarte mult să ating forma de la Wimbledon, ca să pot să câştig. Mi-aş dori bineînţeles aurul, dar nu va fi uşor. O să joc în toate probele, ca să am o şansă în plus să iau o medalie”

“Am dormit chiar foarte bine înaintea finalei, turneul de la Roland Garros de anul trecut m-a ajutat foarte mult, având experienţă mi-a fost mult mai uşor să gestionez, dar bineînţeles acest turneu fiind pe iarbă este mai deosebit dar şi mai greu, mai ales că a trebuit să joc contra Serenei. Am fost destul de lucidă, destul de clară în ce am de făcut şi mi-am jucat şansa, am jucat cât am putut eu de bine şi de aceea am şi reuşit să câştig”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15

In legatura cu acest articol...

Halep va prezenta, miercuri, la ora 19.00, pe Arena Naţională, trofeul câştigat la Wimbledon

Simona Halep, aşteptată la Otopeni. Iohannis îi va acorda ordinul Naţional Steaua României
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE