2020-07-05 20:58

Regretă Crina Pintea transferul la Gyor?

 |  22:51
Regretă Crina Pintea transferul la Gyor?

Transferată de Gyor ETO în această iarnă, pivotul naţionalei, Crina Pintea, pare să regrete acum mutarea, mai ales că a fost dorită şi de campioana CSM Bucureşti. Românca are semnat un contract doar până în vară cu gruparea maghiară, iar la finalul sezonului nu exclude să ajungă la echipa din Capitală. Până atunci, Crina va juca sâmbătă împotriva lui CSM în Liga Campionilor.

”Nu mi se pare imposibil, mi se pare un proiect interesant, ceea ce au prezentat cei de la CSM Bucureşti şi chiar mă gândesc la lucrul acesta. Dar acum sunt aici şi îmi doresc să fac treabă aici. Când voi fi acolo, voi face treabă, dacă voi fi acolo”, a spus Pintea pentru Telekom Sport.

Crina Pintea a ales să meargă în această iarnă la Gyor. Transferul s-a făcut chiar în timpul Campionatului European, care s-a disputat în luna decembrie anul trecut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-25Parerea ta...

ANONIM
26 Ian 2019

Da sa stea la huni, for ever, Dupa ce ca-i proasta e si nesimtita acum se gandeste sa faca treaba impotriva CSM pentru unguri apoi prostii de la CSM s-o primeasca in ECHIPA LOR CA SA-I LASE CU OCHII IN SOARE CUM A FACUT SI IN DECEMBRIE CU ROMANII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE