2020-02-28 15:04

Relaxare şi optimism pentru Anfield Road

 |  19:11
Relaxare şi optimism pentru Anfield Road

La nici o săptămână după eşecul umilitor de la Urziceni,Steaua joacă azi pe Anfield Road împotriva lui Liverpool. Dacă Ilie Dumitrescue decis “să subordoneze adversarul”, Becali şi-a luat familia în Anglia şi spune că merge pe stadion ca laspectacol.

Tehnicianul roş-albaştrilor rămâne optimist pentrudebutul în grupele Ligii Europa chiar dacă jocul scârţâie vizibil. “Nu mergempe ideea de a scoate ceva, ci mergem să ne facem planultactic, să subordonăm adversarul. Vrem să scoatem maxim, dar nu va fi însă otragedie dacă pierdem la Liverpool”, spune Ilie,cel care i-a promis patronului că Steaua va juca precum Barcelona.

Fostul atacant vrea să profite de faptul că RoyHodgson nu a găsit încă o formulă ideală pentru primul 11 al cormoranilor. “A încercat mai multe formule, dar e o echipă cu jucători valoroşi, care numai au nevoie de nici o prezentare. Noi vrem să ne facem jocul”, a afirmat acesta.

Prima veste bună înaintea duelului este că EricBicfalvi şi Cristian Tănase s-au recuperat după problemele medicale şi vor fiapţi de joc. Din lotul deplasat în Anglia se numără şi două dintre achiziţii,Iulian Apostol şi Ricardo Gomes, singurii care au putut fi trecuţi pe listaUEFA, însă doar primul are şanse mari să fie titularizat.

Becali a făcut o aroganţă cu Rolls Royce

Conştient că şansele Stelei să câştige pe Anfield suntaproape nule, patronul Gigi Becali a plecat la Liverpool ca în vacanţă, dindelegaţia oficială făcând parte şi soţia, şi fiica mijlocie. La Aeroportul dinOtopeni, acesta a sosit cu noul său automobil, un Rolls Royce alb, condus de unşofer cu şapcă şi mănuşi albe. "Am făcut o aroganţă, pe criză, că nu mai are Becalibani. Şi pentru că nu mai are Becali bani, am zis să-mi iau un Rolls Royce alb,ca să vedem dacă are Becali bani", s-a lăudat latifundiarul, care a şifăcut un pronostic în stilul caracteristic: “Batem cu 2-1!”.

Anfield, tărâminterzis pentru români

Înistoria întâlnirilor directe dintre echipele româneşti şi Liverpool iese înevidenţă faptul că nici una nu a reuşit să înscrie pe Anfield Road. În total,s-au disputat şase partide în Albion, în care doar Rapid a reuşit să scoată oremiză albă, în 2000. Steaua a jucat şi ea o dată cu Liverpool, în 2003, şi apierdut la limită, scor 1-0, după ce în tur a obţinut o remiză.

Nicoliţă, pus din nou la colţ

Rămas fără banderolă şi postul de titular, BănelNicoliţă a primit o nouă lovitură, de această dată din partea celui mai maresusţinător al său, Gigi Becali. “Cea mai mare realizare a lui a fost autogolulde la Madrid”, l-a ironizat pe mijlocaş, fără să ţină cont că acesta a jucat peste200 de meciuri în tricoul Stelei, dintre care 50 doar în cupele europene.

LIVERPOOL – STEAUA

Azi, ora 22.05, Anfield Road, Pro TV

Liverpool: Reina – Johnson, Skrtel,Carragher, Agger – Kuyt, M. Jovanovic, Poulsen, Maxi Rodriguez – Gerrard –Torres. Antrenor: Roy Hodgson.

Steaua: Tătăruşanu – Emeghara, Alves,Abrudan, Latovlevic – Anghelov, Apostol - Răduţ, Stancu, Tănase – Kapetanos.Antrenor: Ilie Dumitrescu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE