2019-10-21 05:38

REVOLTĂTOR. Motivele pentru care campioana României s-a RETRAS din cupele europene

 |  13:43
REVOLTĂTOR. Motivele pentru care campioana României s-a RETRAS din cupele europene

Câștigătoarea eventului în voleiul masculin românesc, Tricolorul LMV Ploiești traversează momente de cumpănă. Fără bani în conturi, fără cei mai buni jucători și fără antrenor, campioana a luat decizia de a renunța la participarea în Liga Campionilor.

Ulterior, s-a anunțat că echipa va fi înscrisă în Challenge Cup, a treia competiție intercluburi a Europei, unde urma să joace împoriva bulgarilor de la Levski Sofia. Însă s-a renunțat rapid și la acest demers, echipa urmând a nu evolua deloc în competițiile europene.

Conform site-ului prahovabusiness.ro, conducătorii echipei au ajustat serios bugetul pentru acest sezon, drept urmare, mai mulți jucători importanți, în frunte cu antrenorul Sergiu Stancu, au ales să plece spre alte zări, tehnicianul preluând pe Paok Salonic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dacă şi tu, Javier... Fostul şef de la FIFA, Sepp Blatter, a dezvăluit acum două zile că unele trageri la sorţi pentru cupele europene ar fi fost trucate. Avem şi noi habar de aceste posibile practici, însă nimeni nu a avut tupeul să vorbească despre ele
14 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE