2020-07-02 09:59

Român, căpitan roman. Radu Ştefan a fost în premieră căpitanul lui Lazio

 |  17:56
Român, căpitan roman. Radu Ştefan a fost în premieră căpitanul lui Lazio

Fostului fundaş al lui Dinamo, Radu Ştefan, îi merge dince în ce mai bine la Lazio. După evoluţii constant foarte bune, iată că românuluii s-a întâmplat un lucru la care nu se aştepta foarte curând. A fost în weekend,pentru o jumătate de oră, căpitanul faimoasei echipei romane. Măcinat deproblemele medicale de la genunchi, Radu Ştefan a fost sfătuit să nu maiforţeze prea tare şi să se opereze. Însă medicii lui Lazio au afirmat că RaduŞtefan are o afecţiune care nu presupune o intervenţie chirurgicală imediată.Din această cauză, fotbalistul trage tare la antrenamente şi la meciuri, iarîncrederea pe care tehnicianul Eduardo Reja i-o acordă se observă în faptul că acestaa fost mereu titular în acest sezon şi, în plus, la numai 24 de ani, şi la doar2 ani de când a venit la Roma, l-a pus căpitan, chiar dacă în acel moment înteren erau Matuzalem, Zarate, Rocchi, Muslera sau Brocchi.

Hulit de mută lume din ţară, deoarece nu a onorat dinvarii motive mai multe convocări la naţională, Radu Ştefan este om de bază laLazio şi este apreciat de toată lumea, antrenori, oficiali şi tifosii grupării.Împrumutat la doar 22 de ani de Lazio de la Dinamo, italienii s-au convinsimediat de valoarea apărătorului român şi au activat clauza de cumpăraredefinitivă a acestuia, în valoare de 5,4 milioane de euro. Şi iată că nu s-auînşelat deloc, cota de piaţă a fotbalistului crescând de cel puţin două ori. Lafel cum a făcut şi cu sârbul Kolarov, achiziţionat pentru 300.000 de la OFKBelgrad, şi vândut ulterior la Manchester City, pentru 22 de milioane de euro,Claudio Lotito, boss-ul lui Lazio, speră să mai dea un tun financiar princedarea lui Radu Ştefan. Ca un paradox, tot gruparea engleză este cea maiinteresată de român, însă şi granzii AC Milan şi Juventus sunt cu ochii peinternaţionalul român.

Conştienţi că Radu Ştefan este o mină de aur, în acestevremuri în care transferurile se fac pe tot mai puţini bani, impresarii Victorşi Ioan Becali s-au deplasat la Roma pentru a renegocia contractulfotbalistului, scadent în vara anului viitor. Plătit cu 450.000 de euro pesezon, românul are şansa acum de a forţa mâna oficialilor lui Lazio pentru asolicita un salariu stagional ce se apropie de 1,5 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE