2020-06-05 21:53

Românce cu lipici la staruri. Conaţionalele au frânt inimile bărbaţilor celebri din sport

 |  18:08
Românce cu lipici la staruri. Conaţionalele au frânt inimile bărbaţilor celebri din sport

Vestea că România e plină de femei frumoase s-a răspânditrapid pe întreg mapamondul. Aşa cum era normal, nici lumea sportului nu a făcutrabat, iar mulţi s-au îndrăgostit de femeile din “Ţara luiDracula”.

În prezent, cea mai cunoscută relaţie dintre o româncăşi un star internaţional este Marina Creţu (31 de ani) - Carlo Ancelotti (51 deani). Italianul este nimeni altul decât antrenorul grupării Chelsea Londra.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape şapte ani pevremea când tânăra era la Modena pentru o diplomă în jurnalismul sportiv, iarde şase ani sunt împreună, chiar dacă, la acea vreme, tehnicianul eracăsătorit. Imediat ce a devenit liber, divorţând de soţie după 25 de ani,italianul şi Marina nu s-au mai ascuns. De altfel, cei doi vin frecvent înRomânia, fiind descoperiţi în cluburile şi restaurantele din Capitală.

O timişoreancă, iubita lui Ronaldinho?

Presa internaţională a dezvăluit că superstarulbrazilian Ronaldinho ar avea o idilă cu o tânără timişoreancă în vârstă de 27de ani. Lili Chevereşan a fost surprinsă în această vară împreună cu fotbalistullui AC Milan pe plajele din Grecia şi Brazilia, dar şi în Barcelona. Conformpresei din peninsulă, cei doi s-ar fi cunoscut la începutul anului, însă nici unuldintre ei nu a confirmat relaţia.

Cel mai bun voleibalist din lume e căsătorit cu Cristina Pârv

Figură proeminentă a voleiului românesc în ultimeledouă decenii, Cristina Pârv este căsătorită din 2003 cu brazilianul Giba,declarat cel mai bun voleibalist din lume în 2006 şi 2007. Au împreună doicopii, cel mai mic, Patrick, având 2 ani. Si in lumea sporturilor de contact, maiexact în K-1, este cunoscut faptul că o româncă este căsătorită cu celebrulluptător neozeelandez Ray Sefo, fost vicecampion mondial.

Nepoata părintelui Galeriu, în tandreţuri cu Eriksson

Ruxandra Galeriu (38 de ani) este o cântăreaţăcvasinecunoscută în România, dar a reuşit să-l impresioneze pe suedezul SvenGoran Eriksson. Cei doi s-au iubit vreme de aproximativ doi ani, între 2006 şi2008. Relaţia dintre nepoata părintelui Galeriu şi tehnician s-a rupt imediatce acesta a preluat formaţia Manchester City.

O româncă în padock pentru Eddie Irvine

Topmodelul internaţional Alina Puşcău a devenitcunoscută pentru relaţiile cu Vine Diesel şi regizorul Brett Ratner, dar şipentru că a fost prima româncă în Playboy USA. În trecut a avut o relaţie şi cufostul pilot de Formula 1 irlandezul Eddie Irvine.

Simionescu-Borg, cuplul monden al anilor ‘80

Într-o perioadă în care comunismul nu tolera ieşirilepersonalităţilor din lumea sportului, tânăra tenismană Mariana Simionescu (24de ani) se căsătorea la Bucureşti, pe 24 iulie 1980, cu unul dintre cei maicunoscuţi jucători din lumea sportului alb, suedezul Bjorn Borg, numărul 1mondial la acea vreme. Mariajul nu a durat decât patru ani, fiecarerefăcându-şi viaţa ulterior. După mai bine de un deceniu, o altă poveste dedragoste răsuna în lumea tenisului. Fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu,Raluca, a trăit aproximativ doi ani cu spaniolul Carlos Moya, la rându-inumărul 1 în topul ATP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-08

Mai multe imagini:
Românce cu lipici la staruri. Conaţionalele au frânt inimile bărbaţilor celebri din sport
zoom
Românce cu lipici la staruri. Conaţionalele au frânt inimile bărbaţilor celebri din sport
zoom
Românce cu lipici la staruri. Conaţionalele au frânt inimile bărbaţilor celebri din sport
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE