2020-03-29 13:03

România, ÎNVINSĂ de Spania la Campionatul Mondial de handbal feminin / REACȚIA fostului antrenor Radu Voina: "O echipă fără stăpân"

 |  14:27
România, ÎNVINSĂ de Spania la Campionatul Mondial de handbal feminin / REACȚIA fostului antrenor Radu Voina: "O echipă fără stăpân"

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, de reprezentativa Spaniei, cu scorul de 31-16 (16-9), în meciul de debut din grupa C, la Campionatul Mondial din Japonia. Fostul selecţioner al naţionalei de handbal feminin Radu Voina a declarat, după înfrângerea drastică a României, că a fost ”un non-meci”, iar echipa a arătat ”fără stăpân”.

”Am urmărit meciul singur, în fotoliu, şi nu am crezut că mă voi enerva şi că voi fi aşa dezamăgit. Îmi pare tare rău, dar am învăţat că nu e cazul să mai calci pe capul cuiva aflat deja în noroi. A fost un non-meci, poate mai e timp să se remonteze pentru al doilea meci, cu Senegal, care e foarte importat pentru recâştigarea moralului. Nu am reuşit nimic, nici apărarea de care antrenorul Ryde ne spunea că se antrenează special, şi am luat 31 de goluri. (...( A fost un non-meci şi a fost o echipă care nu a avut stăpân. Poate domnul Ryde trebuia să ia time-out şi să oprească hemoragia. (...) Parcă a fost echipă care s-a adunat dimineaţă înainte de meci”, a spus Radu Voina, la Digi Sport, antrenorul care a câştigat cu naţionala medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, de reprezentativa Spaniei, cu scorul de 31-16 (16-9), în meciul de debut din grupa C, la Campionatul Mondial din Japonia.

Pentru România au marcat Neagu 6 goluri, Pintea 3, Polocoşer 3, Iuganu 2,  Perianu 1, Pristăviţa 1, iar de la Spania s-a remarcat Cabral 6 reuşite.

În continuare, programul echipei tricolore, antrenată de Tomas Ryde şi Costică Buceschi, este următorul: România – Senegal (1 decembrie, 11.00, ora României), România – Kazahstan (3 decembrie, 12.00), România – Muntenegru (4 decembrie, 8.00) şi România – Ungaria (6 decembrie, 8.00), potrivit News.ro.

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în faza grupelor principale, de unde echipele de pe primele două poziţii vor juca apoi în semifinale. Meciurile din grupele principale încep în 8 decembrie, urmate de semifinale, în 13 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 15 decembrie.

FOTO: FRH


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE