2020-08-10 18:59

România va avea un nou STADION de lux. Va costa 40 milioane de euro

 |  17:09
România va avea un nou STADION de lux. Va costa 40 milioane de euro

România se va mai bucura de încă o arenă de cinci stele, de această dată la Oradea. Cel puțin așa promite primarul oraşului, Ilie Bolojan, care a anunţat intenţia instituţiei pe care o conduce de a ridica o nouă arenă sportivă, transmite Digisport.

Conform acestuia, în următorii doi ani se doreşte începerea lucrărilor. Încă nu au apărut imagini cu planul noului stadion, însă, după cum a anunţat însuşi primarul municipiului, acesta va fi inspirat de noua arenă de la Târgu-Jiu, care este aproape de inaugurare.

„Orice oraş care se dezvoltă are nevoie de acest fel de facilităţi”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Arena va avea o capacitate de 15.000 - 20.000 de locuri. Costurile investiţiei variază între 20 şi 40 milioane de euro, în funcţie de dotările pe care le va avea.

Firma "Dico şi Ţigănaş", cea care a proiectat stadioanele de la Târgu-Jiu, Craiova sau Cluj, se va ocupa de noul proiect din Oradea.

Rămâne de văzut ce echipă va juca pe noul stadion, întrucât judeţul Bihor a rămas fără cluburi de fotbal la nivelul secund şi al treilea al campionatului românesc. O candidată ar putea fi nou-înfiinţata CAO Oradea, aflată în al patrulea eşalon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE