2020-04-08 14:37

Ronaldinho nu poate să “dribleze” închisoarea

 |  10:47
Ronaldinho nu poate să “dribleze” închisoarea

Legendarul Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, şi fratele său Roberto de Assis, rămân în continuare în închisoare. Cei doi au fost arestaţi vineri în Paraguay pentru utilizarea unor paşapoarte false.

Avocatul brazilienilor, Tarek Tuma, a criticat decizia judecătorului şi a solicitat recuzarea acestuia, scrie Agerpres. Acesta a reamintit că primul procuror însărcinat cu acest caz, Federico Delfino, a cerut renunţarea la acuzaţii şi a denunţat decizia procurorului general al Paraguayului de a-l numi pe Osmar Legal în locul lui Defino. Acest nou procuror a solicitat imediat plasarea în detenţie a celor doi fraţi, vineri seara.

Ronaldinho şi fratele său au sosit miercuri la Asuncion pentru a promova o carte şi a participa la diverse opere de caritate.

Justiţia braziliană i-a reţinut în 2018 paşaportul fostului atacant al lui FC Barcelona, în urma condamnării sale la plata unei amenzi de 2,5 milioane dolari, pe care nu a achitat-o niciodată, după ce a construit un debarcader fără autorizaţie, pe malul unui lac aflat într-o zonă protejată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE