2020-08-10 10:40

Ronaldo, supărat că nu i s-a dat drumul la Manchester City pentru 20 de milioane de euro/an

 |  14:05
Ronaldo, supărat că nu i s-a dat drumul la Manchester City pentru 20 de milioane de euro/an

Campioana Spaniei, Real Madrid, a refuzat în această vară o ofertă în valoare de 200 milioane euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo din partea lui Manchester City, scrie presa iberică. De aici și supărarea din ultima vreme a internaționalului portughez, mai ale că, patronul celor de la City, şeicul Mansour bin Zayed, ar fi fost dispus să-i plătească acestuia un salariu de 20 milioane euro. Oferta sa a fost însă respinsă de oficialii clubului madrilen.

Cristiano Ronaldo încasează în prezent jumătate din această sumă la Madrid, aflându-se 'doar' pe locul 10 în clasamentul celor mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii, iar motivul supărării recente a portughezului se pare că îl reprezintă tocmai 'rangul' său la nivel mondial.

Internaţionalul lusitan a dezminţit recent că ar fi solicitat o suplimentare salarială conducătorilor lui Real Madrid, aşa cum a scris presa sportivă internaţională, conform Agerpres. Responsabilii clubului din capitala Spaniei nu şi-au ascuns dezamăgirea faţă de atitudinea lui Ronaldo, care a declarat recent că este 'trist' din motive profesionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE