2020-08-11 16:46

Roş-albaştrii cu sabia deasupra capului. Steaua întâlneşte în această seară Utrecht în Liga Europa

 |  17:32
Roş-albaştrii cu sabia deasupra capului. Steaua întâlneşte în această seară Utrecht în Liga Europa

Roş-albaştrii susţin că o victorie cu olandezii de laUtrecht este vitală pentru ca în Ghencea să existe linişte în următoareaperioadă. Lăcătuş vrea să rămână la echipă indiferent dacă se vor rata toatecele trei obiective în perioada următoare.

Cu două puncte după trei runde, Steaua ocupă ultimul loc în Grupa K a LigiiEuropa, iar un eventual insucces diseară ar anulat practic orice şansă decalificare. "Avemnevoie de o victorie pentru moralul echipei, pentru linişte, ca să ne putempregăti pentru meciurile următoare din campionat şi Cupa României. Şansele vorfi minime dacă nu vom câştiga mâine. În cazul unei victorii, şansele se vormări şi vom putea aborda altfel meciurile viitoare", afirmă Lăcătuş.

Cel poreclit“Fiara” a adăugat că nu intenţionează să plece de la Steauaindiferent de rezultatele din următoarea perioadă. "Eu am spus că orice antrenornu-şi ştie soarta, nu ştie ce-l aşteaptă etapa viitoare, peste două etape,peste trei etape, peste o lună. Nu am spus însă că nu mă va prinde «paltonul laSteaua». Nu am venit în ţară să antrenez pe Steaua pentru o lună sau două. Lafinalul campionatului discutăm”, a mai precizat acesta. Pentru jocul cu Utrechtullui Neşu, Lăcătuş nu îi va putea folosi pe majoritatea jucătorilor sosiţi de laUrziceni, care nu mai au drept de joc în cupele europene, dar nici pe PantelisKapetanos, suspendat.

Steaua, bună de plată

Fostulinternaţional Dorinel Munteanu a câştigat, în primă instanţă, procesul cuSteaua, Tribunalul Bucureşti admiţând cererea sa de a i se plăti de cătreclubul din Ghencea suma de aproximativ 300.000 de dolari. Litigiul dintre celedouă părţi nu datează de pe vremea când Munteanu era antrenor la Steaua, ci de atuncicând a evoluat ca jucător, între 2004 şi 2005. Atunci, la formaţia din Ghencea,fotbaliştii încasau salariul minim pe economie, restul însemnând diferitesponsorizări. Cum în Germania, unde Munteanu are domiciliul, nu se acceptăastfel de tertipuri, fostul internaţional s-a trezit cu sechestru pe un imobil,astfel că a fost nevoit să apeleze la justiţia din România pentru a i se facedreptate. Decizia luată de tribunal nu este definitivă şi poate fi contestatăla Curtea de Apel Bucureşti.

Liverpool – Napoli

Ora 22.05

Steaua - Utrecht

ORA 22.05, Pro TV

ClasamentGrupa K:

Liverpool 5p Napoli 3p Utrecht 3p Steaua 2p

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE