2020-08-11 16:58

S-a ajuns la un acord pentru marele meci Mayweather – Pacquiao

 |  20:06
S-a ajuns la un acord pentru marele meci Mayweather – Pacquiao

Florentin Dincă

2015 este anul cel mare în boxul mondial. Meciul Floyd Mayweather - Manny Pacquiao se dispută în acest an. Presa de peste Ocean scrie că reprezentanţii celor doi pugilişti au bătut palma pentru un meci în luna mai. Lupta va avea loc la MGM Grand Arena din Las Vegas, acolo unde Mayweather s-a bătut în ultimele zece partide, iar Pacquiao în ultimele şapte.

“Meciul va avea loc în acest an. Negocierile s-au terminat. Noi doi am ajuns la un acord asupra faptului că acest meci trebuie să aibă loc, iar acum se pun la cale ultimele detalii”, a spus Pacquiao. “Vreau să lupt cu Manny. Am încercat să luptăm şi acum ceva ani, dar nu s-a putut pentru ca el a refuzat testele anti-doping de sânge şi urină. Sunt de acord ca lupta cu el să fie următorul meu meci. Eu nu fug de nici un adversar. O să o facem pentru fani! Vreau să luptăm pe 2 mai anul acesta la Las Vegas. Ştiu că Manny nu este la nivelul meu, dar fanii vor sa vadă lupta. Acum este momentul corect ca acest joc să aibă loc. A sosit vremea să ne luptăm”, a fost reacţia lui Floyd Mayweather.

Condiţie acceptată

Pugilistul filipinez a acceptat de data aceasta pretențiile adversarului său în materie de dopaj, după ce acesta din urmă a dorit ca pentru acest meci să fie efectuat un test antidoping cu 30 de zile înaintea meciului, și nu cu câteva zile înainte, conform regulamentului. “Am acceptat. Chiar am sugerat să primesc o amendă de cinci milioane de dolari dacă voi fi depistat pozitiv”, a spus Pacquiao.

Burse astronomice

Lupta secolului va avea şi o bursă pe măsură, de departe cea mai mare din toate timpurile în boxul mondial: 250 de milioane de dolari. Conform specialiştilor americani, Mayweather va pastra 60% din sumă, în timp ce Pacquiao va primi restul de 40% din bani, în jur de 100 de milioane de dolari.

PALMARES

MAYWEATHER (37 DE ANI)

47 VICTORII

PACQUIAO (36 DE ANI)

57 VICTORII

2 EGALURI

5 ÎNFRÂNGERI


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE