2020-08-04 22:48

S-A DECIS: După 30 de ani, Francesco Totti pleacă de la AS Roma

 |  20:48
S-A DECIS: După 30 de ani, Francesco Totti pleacă de la AS Roma

Francesco Totti (42 de ani) şi-a dat demisia din funcţia de manager pe care o acupa la clubul AS Roma. Fostul fotbalist şi-a anunţat decizia într-o conferinţă de presă organizată luni. Hotărârea a fost luată ca urmare a situaţiei din club.

Din câte se pare, strategiile nu se fac pentru binele echipei, astfel că Totti a hotărât că este mai bine să plece. În acelaşi timp, a lăsat de înţeles că se poate întoarce, dacă se schimbă acţionariatul. ”Este o zi foarte dureroasă. Condiţiile nu mai sunt îndeplinite. Nu am avut niciodată posibilitatea de a lucra în sectorul sportiv aşa cum am vrut. După ce americanii au ajuns în fruntea clubului, ei au încercat prin toate mijloacele să-i îndepărteze pe romani din acest club. Acesta era scopul unora. Au reuşit. Dacă un alt patron vine la Roma şi vrea să parieze pe mine, eu sunt pregătit'', a declarat Totti, la conferinţa de presă.

După 30 de ani petrecuţi la AS Roma, 24 dintre ei la prima echipă, Totti şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător, în 2017, şi a primit imediat o ofertă din partea clubului de a ocupa funcţia de manager. Relaţia dintre campionul mondial din 2006 şi conducerea clubului din capitala Italiei s-a deteriorat şi este de aşteptat ca Totti să părăsească clubul.

În cariera sa, Francesco Totti a evoluat în 785 de partide pentru AS Roma, reuşind 307 goluri. Alături de capitolini, atacantul a câştigat titlul în Serie A, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei. Totti are în palmares Campionatul Mondial din 2006, câştigat alături de Italia, după o finală contra Franţei, decisă la loviturile de departajare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE