2019-10-14 11:15

S-a încins tărâţa în lupii tineri Dică şi Edi Iordănescu

 |  14:35
S-a încins tărâţa în lupii tineri Dică şi Edi Iordănescu

Nicolae Dică nu a rămas dator după ce Edi Iordănescu a declarat despre el că a “ars mai multe etape” în cariera de antrenor acceptând să o preia prea repede pe FCSB. Tehnicianul roş-albaştrilor îi reaminteşte baiatului lui Tata Puiu că a petrecut aproape două sezoane ca secund la FCSB şi apoi câteva luni ca principal la FC Argeş, pentru ca apoi să dea curs ofertei primite de la Gigi Becali. Mai mult, antrenorul lui FCSB îi transmite lui Edward Iordănescu să se uite în propria ogradă şi să se întrebe dacă nu cumva el a fost cel e cel care “a ars etapele”.

Ce a spus Dică sâmbătă la conferinţa de presă în legătură cu acest subiect

"M-a bufnit râsul. Poate el nu ştie că am stat un an şi jumătate secund la Steaua, apoi un antrenor şi jumătate principal la Liga a 3-a, unde am reuşit o promovare cu FC Argeş şi apoi a venit această ofertă din Liga 1.Că a fost de la Steaua, cea mai titrată echipă din Liga 1, asta am fost eu norocos şi era clar că trebuia să accept această ofertă. Nu cred că exista vreo persoană care să nu accepte această ofertă. Îmi doream să ajung să antrenez în Liga 1, a venit după o perioadă de 3 ani în care am terminat, deci nu am stat acasă şi dacă Edi se uită mai bine şi a vorbit despre mine, ar trebui să se uite în CV-ul lui, că şi el ar fi ars etapele atunci, dacă spune despre mine, pentru că el a devenit antrenor principal după 25 de meciuri dacă nu mă înşel, la Pandurii Târgu Jiu care, dacă nu mă înşel, era o echipă de grupele Europa League în acel moment.Ar trebui mai întâi să se uite, cei care vorbesc despre Nicolae Dică, la ce au făcut ei şi apoi să vorbească despre mine”. “Mă deranjează că noi antrenorii nu ne respectăm între noi şi că vorbim prea mult despre alţi antrenori. Ar trebui să fim mai precauţi în declaraţii şi să ne vedem de treaba noastră acolo unde antrenăm sau când suntem fără echipă să încercăm să analizăm jocul echipei. Nu mă deranjează acest lucru. Nu să vorbim despre un om că a făcut X, Y sau că nu ştiu ce nu a făcut”. “Este clar că orice antrenor, cred eu, îşi doreşte să antreneze Steaua şi vă spun asta pentru că ştiu câte telefoane primeşte patronul echipei să vină un antrenor la echipă".

Declaraţia lui Edi de la care a plecat conflictul

"Dică şi-a asumat nişte lucruri, a ars nişte etape din punctul meu de vedere. Eu am plecat la fel ca el, de la liga a treia. După am mers la liga a doua, după la Liga I, am plecat în străinătate. El a plecat de la liga a treia şi a sărit direct la Cupă, la campionat şi la cupe europene, la FCSB, la un club cu tradiţie, cu greutate, cu presiune foarte mare şi cu aşteptări foarte mari. Şi-a asumat rolul acesta, şi-a asumat statutul acesta, şi-a asumat faptul că a ars anumite etape în cariera lui”.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE