2020-04-07 00:11

S-au bălăcărit de ochii lumii. O nouă afacere pe ruta Botoșani – FCSB

 |  15:34
S-au bălăcărit de ochii lumii. O nouă afacere pe ruta Botoșani – FCSB

Au trecut fix două luni de când Gigi Becali și șeful Botoșaniului, Valeriu Iftime, s-au bălăcărit în mass-media din cauza unei clauze din contractul lui Mihai Roman, fotbalist care nu a avut drept de joc în meciul direct dintre cele două echipe decât în schimbul a 100.000 de euro.

”Din acest moment voi schimba foaia cu Gigi Becali. Mi-a demonstrat că nu este omul religios. Imaginea aia este una falsă. Gigi Becali a uitat cum se ruga de mine să accept transferul lui Roman la FCSB, atunci când îi ardea buza prin cupele europene? Apoi Gigi Becali s-a rugat de mine să îl iau înapoi pe Roman la Botoșani. Am acceptat și atunci, dar și acum. Iar tu ce faci cu mine? Mă tratezi ca pe ultimul om? Gigi Becali nu se compară cu Mihai Rotaru de la Craiova. Acel om mi l-a dat împrumut pe Roman II, dar mi-a spus că pot să fac ce vreau cu el la meciul direct. Îmi schimb, Gigi mi-a demonstrat că este un om rău.”, spunea Iftime la acea vreme, pentru Prosport.

Replica lui Becali a venit instant: “”Iftime v-a spus doar ce i-a convenit lui, dar eu îi transmit să stea în banca lui. Eu îl întreb doar atât: s-a întâlnit cumva hoțul cu prostul? Păi, a uitat ce s-a întâmplat cu Golofca? Câți bani i-am dat eu pe el când l-am adus la FCSB? 400.000 de euro, corect?! Câți mi-am recuperat din ei după ce i l-am dat înapoi la Botoșani? Am rămas cu buza umflată. Iar el ce a făcut? L-a vândut apoi pe domnul Golofca și la CFR Cluj, pe 300.000 de euro, iar mie mi-a dat ceva din ei? Nu mi-a dat nimic. Păi, cum facem?”.

După toate cele spuse mai sus lumea ar fi crezut că e exclusă o nouă colaborare între cei doi, așa cum au fost multe în trecut, însă iată că afacerile s-au reluat rapid între ei, iar miercuri Bogdan Miron, căpitanul lui FC Botoșani, va îmbrăca din această primăvară tricoul roș-albastru al lui FCSB. Și nu oricum, ci gratis. Mai stă 3-4 meciuri în Moldova, apoi va semna cu FCSB din postura de jucător liber, Gigi Becali obligându-se, verbal, să achite 30% dintr-un eventual transfer ulterior al fundașului central.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE