2020-02-24 14:34

„Săgeată” reloaded. Atacantul a reînceput să înscrie constant pentru alb-roşii

 |  16:10
„Săgeată” reloaded. Atacantul a reînceput să înscrie constant pentru alb-roşii

Minutul patru al partidei de la Târgu-Mureş, MariusNiculae trage cu sete, portarul gazdelor respinge cu dificultate, însă Topic se află nefericit petraiectoria mingii şi înscrie în propria poartă. Apoi, la 20 de minute de lastartul reprizei secunde, „Săgeată” marchează cu un şut în forţă din interiorulcareului.

Atacantul care a avut în ultimul an o medie de un gol latrei luni a rupt blestemul în acest început de sezon. Acum exact un an, echipaera condusă de Dario Bonetti, iar vârful a adus victoria în partida cu CFR Clujprintr-o execuţie spectaculoasă. Însă după acea reuşită, atacantul a suferit oaccidentare care l-a scos pentru o perioadă din circuit, iar de atunci nu a maiînscris decât trei goluri, cu Unirea Alba Iulia, Universitatea Craiova şi FCTimişoara, toate pe teren propriu.

În acest debut de sezon, fotbalistul în vârstă 29 de anipare că a reuşit să treacă peste perioada neagră după ce a marcat norocos înremiza cu Pandurii Târgu-Jiu de acum două săptămâni şi acum, în deplasarea cuFCM Târgu-Mureş, de data aceasta după o acţiune personală. De asemenea, a pasatdecisiv şi în derby-ul de etapa trecută cu Rapid.

Odată cu revenirea lui Marius Niculae s-a trezit la viaţăşi Dinamo, care, cu excepţia eşecului umilitor cu Hajduk Split, merge fărăgreşeală în campionat, unde e lider cu 13 puncte după 5 etape, timp în care aînscris nu mai puţin de 18 goluri. Ceea ce înseamnă o medie de 3,6 goluri pejoc, în condiţiile în care Universitatea Craiova sau FCM Târgu-Mureş au marcatde patru ori în toate cele cinci jocuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE