2020-02-19 13:05

Sârbii nu se joacă. ARBITRU din prima ligă, ARESTAT. Ce acuzaţii i se aduc

 |  15:41
Sârbii nu se joacă. ARBITRU din prima ligă, ARESTAT. Ce acuzaţii i se aduc

Arbitrul Srdjan Obradovic din Serbia a fost reţinut de poliţie pentru 48 de ore. “Fluieraşul” este acuzat că prin deciziile sale ar fi decis rezultatul unui meci din prima ligă disputat în urmă cu două zile, scrie DPA, citată de Agerpres.

Centralul este învinuit de ''abuz'' şi ''favorizarea echipei gazdă'' în meciul Spartak Subotica - Radnicki Nis, în penultima etapă a campionatului Serbiei, şi încheiat cu scorul de 2-0. La 0-0, Obradovic l-a eliminat în minutul 49 pe Milan Pavkov, jucător al formaţiei oaspete, pentru ca mai apoi să dicteze două lovituri de la 11 metri pentru Spartak Subotica, ambele transformate de Nemanja Nikolic. Potrivit poliţiei sârbe, Obradovic a fost arestat după ce i s-au adus acuzaţii că ar fi ajutat-o prin deciziile luate pe Spartak să câştige confruntarea. În urma acestei partide, Spartak ocupă locul 3, cu 37 de puncte, iar Radnicki poziţia a 4-a, cu 34. Cele două formaţii se află în luptă directă pentru locul trei al clasamentului, cel care asigură participarea în ediţia viitoare a Europa League.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-15Parerea ta...

LEVST.
15 Mai 2018

Dracula are un rival. Cum vor niste sateni din Serbia sa atraga turistii(...) Sarbii Nu se joaca la niciun capitol:-pag. 10- "...Desi poate ca nu este locul aici, in aceasta carte,totusi adevarul despre Dracula este urmatorul:Dracula ,in realitate a fost o fiinta umana demonizata prin propiile dorinte nebune.Dracula a fost de fapt o "ea" si nu un "el",fiind in ralitate o nobila(!) mosiereasa a cainescului regim austro-ungar care stapanea peste prearomanescul tinut Transilvania(sa ne reamintim ca popoarele migratoare asiatice -din care a luat nastere poporul ungar- au venit in vestul Transilvsniei la mai bine de cateva sute de ani ,dupa ce stramosii nostri -dacii si romanii- ne nascusera pe noi, poporul roman;de fapt toate istoriile recunosc ca dacii s-au contopit cu romanii dupa cele 2 razboaie,101 - 102 si 105-106 e.n.procesul de absorbtie si asimilatie incheindu-se inainte de anul 300 e.n., pe cand insasi istoria Ungariei recunoaste ca prima inchegare a triburilor nomade din vestul Transilvaniei, se face, sub Stefan cel Sfant,abia dupa anul 900 e.n.!)Deci acestei bogate femei, o vrajitoare(Dumnezeu a interzis sa intrebam pe vrajitori :Deuteronom 8:10,1) i-a spus nobilei mosierese ca singura cale de a-si perpetua tineretea si frumusetea este acea de a se imbaia in sange cald de fete fecioare.Astfel aceasta, in nebunia ei,angaja la castelul ei tinere fete romance pe care apoi le ucidea si se imbaia in sangele lor.Afland de aceasta diabolica si monstruoasa practica, insasi Dieta de la Pesta a hotarat condamnarea la moarte a acestei femei,prin zidirea ei de vie intre zidurile propiului ei castel,care-cu siguranta- a fost mai degraba pe Valea Bistritei,pe undeva,decat la Bran ,langa Brasov,unde lumea stie ca ar fi existat Dracula.In realitate ,mult timp nici nu s-a stiut de acest Dracula(pentru ca de fapt nu a existat)si nu este consemnat niciunde,nici macar in folclorul local,abia la 1897,un irlandez, Bram Stoker(care se pare ca nici macar o singura data nu a
LEVST.
15 Mai 2018

-cont-"...insa la fel de adevarat este ca liliecii sunt cele mai folositoare animale salbatice pentru om.Dar acesta nu stie si de cele mai multe ori , nu da liliecilor nici o sansa.Astfel,-revenind- despre acest Dracula-liliac-vampir, ..."("Religia, dusmanul credintei.Religiile, parintii urii." 1993-1994)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE