2020-02-24 01:57

SCANDAL în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: "Ce om DUBIOS!"

 |  11:42
SCANDAL în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: "Ce om DUBIOS!"

Bianca Andreescu (5 WTA), noua campioană de la US Open, a fost implicată într-un scandal monstru in Canada, din cauza comportamentului considerat nepotrivit al premierului Justin Trudeau. Premierul Canadei a imbratisat-o pe jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani.

La parada Biancăi Andreescu din Celebration Square (Mississauga) a luat parte şi Justin Trudeau, premierul Canadei, care a felicitat-o pe tenismenă.

Acesta a îmbrăţişat-o pe sportiva de origine română, părând foarte apropiat de aceasta, însă gesturile sale au fost considerate mult prea familiare de câţiva politicieni canadieni.

Lindra Frum, membră a Partidului Conservator, a adresat o întrebare cu subînţeles pe reţelele de socializare: "Doamnelor de pe Twitter, ce vă deranjează mai mult în aceste fotografii? Invadarea spaţiului personal sau contactul vizual intim nedorit?".

„Justin Trudeau are 47 de ani. Nu a întâlnit-o pe Bianca Andreescu până atunci, nu sunt prieteni. Ea are 19 ani. Trudeau a îmbrăţişat-o foarte puternic, cu ochii închişi, lipit de ea. Ce om dubios!”, a scris şi Ezra Levant, un alt activist politic canadian, citeaza stiripesurse.ro.

foto: gsp.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE