2019-10-20 17:17

SCANDAL în Formula 1: Lewis Hamilton anunță că se RETRAGE. Ce CONDIȚII pune

 |  19:02
SCANDAL în Formula 1: Lewis Hamilton anunță că se RETRAGE. Ce CONDIȚII pune

Campionul din Formula 1, Lewis Hamilton, amenință cu plecarea din F1 dacă proprietarii vor continua sa întroduca noi curse în calendarul competițional, potrivit cotidianului Mirror.

Britanicul a ameninţat, potrivit jurnaliştilor de la Mirror, că se va retrage dacă noul acţionar majoritar american îşi va pune în aplicare planul anunţat şi va urca numărul de Mare Premii în sezon de la 21 la 25, scrie news.ro.

"Cu siguranţă nu voi mai fi aici dacă vor fi 25 de Mari Premii. Deja mă simt de parcă aş fi la al 25-lea Grand Prix, mai multe curse nu sunt un lucru bun. Eu iubesc motorsportul, dar sezonul este şi aşa foarte lung, necesită un angajament incredibil din partea tuturor, petrecem foarte mult timp departe de familii. Perioada de pauză este foarte scurtă şi este greu, din punctul de vedere al unui competitor. Pregătirile pentru noul sezon încep de îndată ce sezonul în curs s-a încheiat, de aceea este greu să te capacitezi mental", a declarat Lewis Hamilton, înaintea cursei din Brazilia.

Sezonul 2019 va avea 21 de Mari Premii, la fel ca cel din 2018, însă pentru prima dată în istoria competiţiei, ultima cursă va avea loc pe 1 decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE