2019-10-18 04:31

Scandal la Craiova! Mititelu: Încep să cred că Piţurcă vrea să-mi ia clubul

 |  19:19
Scandal la Craiova! Mititelu: Încep să cred că Piţurcă vrea să-mi ia clubul

Haosulcontinuă să domine la Universitatea Craiova. După ce a anunţat că îl va daafară pe preşedintele Silvian Cristescu, patronul Adrian Mititelu se simtetrădat de Victor Piţurcă şi chiar e de părere că fostul selecţioner încearcăsă-i fure clubul.

"Pot spune că m-atrădat sufletul. Am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe carei-am purtat-o de când eram copil. Îl văd altfel pe Piţurcă acum, după 4 luni decolaborare, decât îl vedeam înainte de a-l aduce la Craiova. Au început de vreo două zilecampanii de denigrare la adresa mea, presa care e bună prietenă cu VictorPiţurcă. S-au coalizat prea mulţi, încep să cred că Piţurcă şi apropiaţii luiîncearcă să-mi ia echipa", a spusMititelu, conform Sport.ro

Acesta aîncercat să explice şi situaţia lui Silvian Cristescu. "Nu-miamintesc ca un angajat care are 5.000 de euro pe lună să-şi jignească patronul.Cristescu a făcut-o. Nu am de ce să fiu nemulţumit de Victor Piţurcă, darSilvian Cristescu e la un lung şir de gesturi urâte pe care le-a făcut înultimele luni. Să nu credeţi că acum e prima dată, când îl jigneşte pe SilviuLung. Mă aşteptam ca Piţurcă să intre în direct să-i spună lui Cristescu că nua făcut bine că s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiaţilor mei săvorbească rău de Piţurcă. Mi s-au aprins şi mie nişte lămpi, cum se spune pe româneşte.Nimeni din zonaOlteniei nu poate cumpăra Universitatea Craiova. Pentru mine, clubulacesta nu are preţ. Nu e de vânzare", a adăugat Mititelu.

Adus după începutul campionatului la Craiova, Piţurcă asemnat pe trei ani cu formaţia din Bănie şi în cazul în care demis va încasa numai puţin de 5 milioane de euro, atât cât valorează clauza de reziliere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE