2019-08-17 23:54

SCHIMBARE de ANTRENOR la ECHIPA NAŢIONALĂ

 |  14:47
SCHIMBARE de ANTRENOR la ECHIPA NAŢIONALĂ

Florentin Dincă

Schimbare surprinzătoare de antrenor la echipa naţională. Când totul părea că merge bine, Costică Buceschi s-a despărțit de ECHIPA NAŢIONALĂ a României de handbal feminin, după ce a ocupat funcția de antrenor secund din octombrie 2015. În același an, Buceschi a cucerit cu NAŢIONALA medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Federația Română de HANDBAL anunță că noul ANTRENOR secund al ECHIPEI NAŢIONALE de Senioare este Horațiu Pașca. El se va alătura echipei conduse de Ambros Martin începând de azi. F.R.H. îi mulțumește lui Constantin Buceschi și speră să colaboreze cu acesta și în viitor, în alte proiecte. “Vreau să-i mulţumesc lui Costică pentru munca depusă. Profesionismul de care dă dovadă în fiecare zi şi rezultatele pe care le-a obţinut îl recomandă ca antrenor al oricărei echipe. În acelaşi timp, doresc să-i urez bun venit lui Horaţiu Paşca. Sunt convins că va fi la înalţimea cerută de una dintre cele mai bune naţionale ale lumii şi că va contribui din plin la obţinerea unei performanţe majore în noul ciclu olimpic”, spune Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de HANDBAL.

Noul ANTRENOR secund de la NAŢIONALĂ, Horațiu Pașca, are 36 de ani și este ANTRENOR principal al echipei CSM Bistrița. Între 2013 și 2014 a antrenat Universitatea Jolidon Cluj, cu care a terminat campionatul pe locul IV și cu care a participat în sferturile de finală ale Cupei EHF. Horațiu Pașca are o experiență importantă la nivel de juniori și a promovat mai multe jucătoare în loturile NAŢIONALE, la diferite niveluri de vârstă", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRH.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE