2020-08-12 15:41

Se anunță PROTESTE de amploare! Becali scoate oamenii în stradă!

 |  20:01
Se anunță PROTESTE de amploare! Becali scoate oamenii în stradă!

Conflictul dintre Becali şi CSA Steaua va ajunge la un nou episod în februarie. Cel puţin acesta a fost anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor, care a dezvăluit că la finalul lunii viitoare vor avea loc manifestaţii în cele mai multe judeţe din România.

Fanii vor lua act de situaţia confuză în care s-a ajuns, astfel că în februarie vor avea loc o serie de mitinguri. Acţiunea este organziată pe reţelele de socializare de un fan stabilit în Anglia, iar Becali e convins că acţiunea va avea succes.

"Pe 25 februarie, vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Şi în Bucureşti se vor ţine proteste. Nu m-am băgat până acum, dar cred că o să mă implic, pentru că vreau să strâng 30000-40000 de oameni. Cel care coordonează totul e un băiat din Anglia, un stelist. El manevrează tot pe Facebook. A obţinut deja autorizaţie pentru 25 de judeţe. Dacă văd că e treabă serioasă şi că e posibil să iasă atât de mulţi oameni în stradă cum se anticipează, o să mă implic serios, pentru a le arăta tuturor că oamenii sunt alături de mine", a spus Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

ION CREANGA.
27 Ian 2017

Și crezi tu pușcăriașilor!!Fa asta și vei rămâne cu buza umflată!!!!!Nu discut cu un pușcăriaș de fapt 2 și lucrați împreună!!!La pușcărie e locul vostru!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE