2019-05-26 20:35


Se cunosc ADVERSARELE naţionalei de volei a României la EURO 2019

 |  18:17
Se cunosc ADVERSARELE naţionalei de volei a României la EURO 2019

Naţionala feminină de volei a României a fost repartizată în Grupa C a Campionatului European din 2019, alături de Ungaria, Olanda, Croaţia, Azerbaidjan şi Estonia, potrivit tragerii la sorţi efectuate la Istanbul. Primele patru clasate din fiecare grupă vor obţine calificarea în optimile de finală.

Reperezentativa tricolor a obţinut a 12-a sa calificare la un Campionat European, după o victorie dramatică în ultimul meci din preliminarii, 3-2 cu Bosnia-Herţegovina, în deplasare. Cel mai bun rezultat al "tricolorelor" la un turneu final european a fost medalia de bronz din 1963, de la ediţia găzduită de ţara noastră.

Turneul final va avea loc în perioada 23 august - 8 septembrie, în patru ţări: Ungaria, Polonia, Slovacia şi Turcia. Meciurile din grupa României vor avea loc la Budapesta.

Componenţa grupelor Euro 2019

Grupa A (Ankara): Turcia, Serbia, Bulgaria, Franţa, Finlanda, Grecia;  Grupa B (Lodz): Polonia, Italia, Belgia, Ucraina, Portugalia, Slovenia;  Grupa C (Budapesta): Ungaria, Olanda, Croaţia, Azerbaidjan, România, Estonia; Grupa D (Bratislava): Slovacia, Rusia, Germania, Portugalia, Spania, Elveţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-23

TAGURI: volei, adversare, romania, nationala, euro 2019
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri