2020-02-21 21:22

Se pregătește construcția a 400 de baze sportive în toată țara

 |  16:49
Se pregătește construcția a 400 de baze sportive în toată țara

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Dan Suciu, a declarat că va promova o nouă inițiativă pentru a finanța construirea a 400 de baze sportive în toată țara. Afimația a venit după ce acesta a participat la inaugurarea unei astfel de baze la Cumpăna (Constanța). Obiectivul a fost realizat prin Subprogramul “Complexuri Sportive” derulat de Comisia Națională de Investiții.

"Nu cred că sunt multe comune care au astfel de baze sportive. Nu este nici a Guvernului, nici a primăriei, dar este a copiilor şi tinerilor. Mai mult, vom mai înfiinţa în fiecare judeţ al Românei astfel de baze sportive. Deja pregătim un memorandum şi alte 400 astfel de baze sportive vor mai fi construite în ţară", a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. 

Proiectul din Cumpăna a fost în valoare de 14,1 milioane lei cu TVA și a fost realizat în conformitate cu normele și recomandările federațiilor de profil. Baza conține un teren de fotbal cu o dimensiune de 105m X 68m, respectând astfel cerințele UEFA și o tribună acoperită cu 850 de locuri și spații pentru atletism. Acesta poate fi folosit și pentru competițiile de oină, handbal, volei, baschet și tenis. Totodată, complexul dispune de vestiare cu grupuri sanitare, sală de conferințe, sală de mese cu bucătărie, cabinet medical și cămin cu 20 de locuri de cazare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
10 Mai 2019

ALTA HOTIE , FURACIUNE = PSD = . SI NASTASE CU TIRIAC AU FACUT ACUM 15 ANI . CONSTRUIESTE UNDE NU MAI SUNT ELEVI SI TINERET . JOACA PRIMARI BANI CU FUFELE SI SECRETARELE . TOATE GRINZILE SUNT DIN FIARE ORDINARE , IAR MATERIALELE DE CONSTRUCTIE INFERIOARE . DMENSIUNILE SALII NU CORESPUND STANDARDELOR INTERNATIONALE . NU AU LOCURI DE PARCARE SI UTILITATI RACORDATE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE