2020-07-04 00:22

Se umple Federaţia de STELIŞTI. Ce POST va ocupa ultimul venit

 |  14:16
Se umple Federaţia de STELIŞTI. Ce POST va ocupa ultimul venit

Federaţia Română de Fotbal se umple de stelişti. După Rădoi şi Roşu, numiţi de curând la naţionala de tineret, respectiv la Under-18, FRF l-a angajat joi seară pe Lucian Sânmărtean în funcţia de manager sportiv al loturilor naţionale de juniori ale României. Retras în această vară din activitate, capriciosul şi totodată valorosul mijlocaş în vârstă de 38 de ani a acceptat imediat oferta lui Răzvan Burleanu.

"Sunt mândru să fiu iarăşi aproape de echipele naţionale şi sunt pregătit să îi ajut şi să îi susţin pe tinerii fotbalişti români într-o perioadă importantă a carierei lor, cea în care acumulează cunoştinţe şi, ulterior, îşi pregătesc promovarea la seniori”, a spus Lucian Sânmărtean.

"Mă bucur să avem alături de noi un fost fotbalist extrem de talentat al României, care a muncit mult de-a lungul carierei. Datorită experienţei sale, acesta îi poate ajuta pe tinerii noştri jucători să se dezvolte corect, atât fotbalistic, cât şi uman. Îi urez mult succes”, a declarat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.

Lucian Sănmărtean a evoluat în cariera sa la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun şi FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naţionalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE