2020-04-10 03:53

Se mai sperie cineva de Steaua?

 |  17:22

Fără nici o victorie în grupe de patru ani, la Steaua predominăpesimismul înaintea duelului cu Napoli din Liga Europa, iar oficialii spun căechipa nu are nici o şansă dacă va repeta evoluţiile din ultima perioadă.

Timpul foarte scurt scurs de la numirea “Fiarei” pe banca roş-albaştrilor nu le dă marisperanţe fanilor că echipa lor favorită poate obţine victoria în această seară.Cu maxim un gol marcat pe meci în ultima lună, Steaua se va întâlni cu ospecialistă a deplasărilor, Napoli, care a pierdut un singur meci pe terenuladversarelor în ultimele şase luni.

După doar trei antrenamente, Marius Lăcătuş afirmă că nuva schimba sistemul de joc şi speră doar că va găsi cele mai bune soluţiipentru primul 11. “Tactic, nu pot schimba nimic, fiindcă timpul e scurt, dar aş vrea să iau cea mai bună decizie în privinţaechipei de start.”

Aflat la debutul din al treilea mandat la Steaua,tehnicianul e convins că singura şansă pentru a spera la un rezultat bun esteca Stancu & Co. să marcheze cel puţin o dată. „Dacă nu dăm gol,nu putem spera la nimic din acest meci. Napoli are o echipă foarte bună, joacămult pe contraatac, are o forţă ofensivă greu de oprit”, afirmă „Fiara”, care va putea trimite pe teren cel mai bun 11, cu excepţia luiEmeghara, accidentat.

Preşedintele Helmuth Duckadam e convins că Steaua nupoate spera la prea multe din disputa cu Napoli dacă va continua seria evoluţiilormediocre. “Dacă punem presiune de la început, avem o şansă, dacă jucăm precumla Galaţi, nu avem nici o şansă. Nu am avut atitudine acolo, nu s-a văzutdorinţa de a câştiga", a explicat fosta glorie a grupării din Ghencea.

Record negativ încupele europene

Pe lângă faptul că joacă prost, Steaua nu esteîncurajată nici de rezultatele din ultimii ani. A ajuns la 24 de partideconsecutive fără victorie în faza grupelor competiţiilor europene, trecând princea mai neagră perioadă din istorie. Ultimul succes a fost consemnat în 2006,când echipa lui Olăroiu răpunea Dinamo Kiev, chiar pe stadionul Olimpic, scor4-1.

Interes moderat pentru revenirea lui Lăcătuş

Până ieri-seară, Steaua vânduse mai puţin de 5.000 detichte pentru întâlnirea cu fosta echipă a lui Maradona, însă oficialiiestimează că, la ora jocului, pe stadionul din Ghencea vor fi prezenţiaproximativ 10.000 de fani. “Nu se vând aşa cum ne aşteptam,dar se vând. Probabil că va fi plin pe jumătate”, spun conducătorii roş-albaştri. Italienii şi-au achiziţionat dejabiletele pentru acest meci, clubul din Peninsulă anunţând că 1.014 tifoşi vorfi la Bucureşti diseară.

Românul Nicolao Dumitru în lot

Napoli a ajuns ieri la Bucureşti, însoţită de 20 de suporteri,care au plătit în plus pentru a fi în avion alături de favoriţi. AntrenorulWalter Mazzari a deplasat un lot format din 22 de jucători, printre care şiatacantul Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, al cărui tată este român. Vârful învârstă de 19 ani are o poveste interesantă, fiind născut în Suedia din tatăromân şi mamă braziliancă, iar acum a fost naturalizat italian, fiind vedetanaţionalei U-19. “Ammai fost de câteva ori în România, m-a adus tata să văd unde a locuit”, a povestit “Mitică”.

STEAUA – NAPOLI

Ora 20.00, stadion Steaua

STEAUA: Tătăruşanu – Bonfim, Abrudan, Geraldo Alves,Latovlevic – Nicoliţă, Răduţ, Apostol, Cr. Tănase – Stancu, Surdu.

Antrenor: Marius Lăcătuş.

NAPOLI: De Sanctis - Campagnaro, Cribari, Aronica -Zuniga, Pazienza, Yebda, Dossena - Hamsik, E. Sosa – Lavezzi. Antrenor: WalterMazzarri.

Arbitru: Marcin Borski (Polonia)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE