2019-10-16 20:45

Se măreşte colonia românescă de la Khazar? Rednic vrea doi stelişti

 |  19:41
Se măreşte colonia românescă de la Khazar? Rednic vrea doi stelişti

Pe lângă ceipatru tricolori pe care îi are deja în lot, tehnicianul de la Khazar Lankaran,Mircea Rednic, intenţionează să mai transfere alţi doi fotbalişti români înAzerbaidjan.

Momentan în vacanţă, Puriul va reveni în România imediatdupă Anul Nou tocmai pentru a negocia cu patronul Stelei, Gigi Becali,achiziţionarea a doi jucători din echipa lui Lăcătuş. Vreau să tratezpentru doi fotbalişti de la Steaua, s-a limitat să spună antrenorul.

Primulvizat este Bănel Nicoliţă, însă suma oferită acum de azeri se ridică la 500.000 de euro, de trei ori maipuţin decât ce îşi doreşte Becali. Şi George Galamaz este pe lista lui Rednic,însă pentru fostul căpitan al Unirii Urziceni, oficialul stelist e dispus sănegocieze pentru o sumă foarte mică. Dă-mi 100 de mii şi ia-l. Nu, dă-mi 50de mii şi ia-l. Mai bine dă-mi 25 şi ia-l, a explicat Becali cum va negociavânzarea fotbaliştilor de la Urziceni.

KhazarLankaran, care ocupă locul 2 în campionat, are legitimaţi patru români,Adrian Iordache, Dorian Arbănaş, Cătălin Doman şi Stelian Stancu. De asemenea,alţi doi foşti jucători din Liga I, Winston Parks şi Denis Romanovs suntevoluează pentru echipa din Azerbaidjan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE