2020-08-13 00:21

#SelfieForLife cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal. Vezi pe cine au provocat fotbalistii sa-si faca selfie pentru viata!

 |  16:08
#SelfieForLife cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal. Vezi pe cine au provocat fotbalistii sa-si faca selfie pentru viata!

Jucătorii Echipei Naționale de Fotbal au făcut un gest extrem de impresionant: după meciul amical disputat contra Naționalei Republicii Moldova, și-au făcut, în vestiar, un selfie în scop caritabil, alăturându-se, astfel, campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociația Fight for Life Charity, care strânge fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, internați la Institutul Fundeni din București.

„Tricolorii” i-au provocat pe toții suporterii Naționalei să le urmeze gestul, să doneze, să-și facă un selfie pe care să-l distribuie pe rețelele de socializare și să îndemne și alți prieteni să facă același lucru. De asemenea, au fost provocați să se alăture campaniei umanitare și fotbaliști de la Echipa Națională, Ciprian Marica, Alexandru Maxim și Florin Gardoș, care n-au participat la acțiunea din Antalya.

„Echipa Națională de Fotbal a României s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Fight for Life Charity, donând pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer. Îi provocăm să intre în campanie, să-și facă un selfie și să ii ajute pe copiii bolnavi pe Ciprian Marica, Maxim Alexandru și Florin Gardos, dar și pe voi, suporterii ”tricolorilor”! Detalii despre campanie: , a fost anunțul “tricolorilor”, postat pe pagina oficială de Facebook a Echipei Naționale de Fotbal a României.

Toți banii strânși în urma campaniei #SelfieForLife, derulată în perioada 19 ianuarie – 12 aprilie 2015 vor fi donați copiilor bolnavi de cancer, internați la Institutul Fundeni din București.

Jucătorii Naționalei s-au alăturat, astfel, Simonei Halep, Echipei Steaua București, Andreei Marin, Sandu Lungu, Benjamin Adegbuyi, Cristian Spetcu, artiștilor Alexandra Ungureanu,  Xonia, Doru Todoruț și Ruxandrei Pitulice, dar si miilor de oameni care au acceptat provocarea Fight for Life Charity.

Au fost provocați și Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, de către FC Steaua București, dar aceștia nu au răspuns încă provocării. Totodată, campionul mondial la Judo, Sandu Lungu, i-a provocat să intre în campanie pe campionul mondial de kick boxing, Ionuț Iftimoaie, pe Puya și pe luptătorul de superkombat, Benyamin Adegbuyi.

“Suntem onorați și mândri când vedem câți oameni s-au alăturat demersului nostru de stângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Echipa Națională de Fotbal este unul dintre cele mai importante branduri românești și are enorm de mulți susținători, pe care îi invităm să adere la Campania Selfie for Life. Este emoționant gestul lor! Abia așteptăm să vedem și selfie-urile celorlați trei tricolori. Mă mândresc să afirm că Alexandru Maxim este un susținător al organizației noastre. El ne-a donat încă de anul trecut un tricou de la FC Stuttgart, cu autograf, pe care să-l licităm în scopuri caritabile și ne-a asigurat de tot sprijinul său în toate activitățile întreprinse”, a declarat Otilia Caloian, Vicepreședinte la Fight For Life Charity.

Cătălin Măruță, Pepe și Puya și Ionuț Iftimoaie provocați să-și facă un selfie pentru viață

 

Luptărorul de Superkombat Benjamin Adegbuyi s-a alăturat şi el campaniei umanitare “Selfie for Life și și-a provocat toți fanii să facă același lucru, dar și pe bunii săi prieteni, vedeta Pro TV Cătălin Măruță, cântărețul Pepe și nutriționistl Cristian Mărgărit.

“Pace... Am acceptat provocarea lansată de către prietenul meu Sandu Lungu,  #SelfieForLife, o campanie demarată cu scopul de a ajuta copii bolnavi de cancer. Trimit mai departe provocarea către Cătălin Măruţa, Cristian Margarit şi Pepe. Faceţi selfie-ul şi donaţi pentru a ajuta aceşti copii. Poate dona oricine!”, a scris “Big  Benny” pe pagina sa de Facebook, alături de selfie şi de afişul campaniei.

Benjamin Adegbuyi nu este la prima implicare într-o campanie umanitară, el fiind unul dintre ambasadorii și susținătorii Fight For Life Charity, implicându-se în toate activitățile caritabile derulate de asociația umanitară.

De asemenea, campionul mondial de K1, Ionuț Iftimoaie și Puya, liderul trupei La Familia, au fost provocați de Sandu Lungu, campion mondial la Judo, să se alăture Campaniei #SelfieForLife.

 

Celebrități înscrise în #SelfieForLife: Jucătorii Echipei Steaua București, Andreea Marin, Jucătorii Echipei Naționale de Fotbal a României, Sandu Lungu, Cristian Spetcu, Bennyamin Adegbuyi, Xonia, Doru Todoruț, Ruxandra Pitulice, Alexandra Ungureanu.

Celebrități provocate să intre in #SelfieForLife: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ciprian Sora, Alexandru Maxim, Ciprian Marica, Florin Gardoș, Ionuț Iftimoaie, Puya, Cătălin Măruță, Pepe.

Pașii campaniei #SelfieForLife sunt:

1. Fă-ți un selfie amuzant care să-l facă să râdă pe un copil bolnav de cancer. Distribuie-l pe Facebook, Twitter sau Instagram, împreună cu afișul campaniei și adaugă hashtag-ul #SelfieForLife

2. Fă o donație către Fight for Life Charity

3. Provoacă să facă același lucru pe încă cel puțin trei prieteni

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea  și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE