2020-02-18 17:33

Semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen: Mihaela Buzărnescu, ÎNVINSĂ de Caroline Garcia

 |  19:46
Semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen: Mihaela Buzărnescu, ÎNVINSĂ de Caroline Garcia

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. După prima zi a întâlnirii, cele două echipe sunt la egalitate, scor 1-1.

Buzărnescu a evoluat slab în meciul cu Garcia, aşa cum a făcut-o şi în partidele jucate în Cehia, în sferturile Fed Cup. Fără precizie şi fără serviciu eficient, ea a opus o palidă rezistenţă în starul setului I, fiind condusă cu 3-0 şi 4-1, după un break în ghemul al doilea. Pe fondul unei scăderi în evoluţia franţuzoaicei, Buzărnescu a recuperat break-ul la 2-4, dar imediat şi-a pierdut serviciul. Garcia a închis apoi setul, cu 6-3, după 46 de minute, potrivit News.ro.

Românca şi-a pierdut serviciul şi la începutul setului secund, dar a egalat cu rebreak. Ea a devenit mai agresivă, a servit mai bine şi a câştigat câteva puncte frumoase. Însă momentele ei bune s-au oprit la 3-3, când Garcia a făcut un nou break şi s-a impus apoi tot cu 6-3, după o oră şi 26 de minute de joc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE