2019-11-12 21:42

Serena Williams, despre jucătoarea pe care o vrea în optimi: Sincer, mi-ar plăcea să joc cu locul I

 |  10:52
Serena Williams, despre jucătoarea pe care o vrea în optimi: Sincer, mi-ar plăcea să joc cu locul I

Serena Williams a declarat, sâmbătă, că şi-ar dori ca viitoarea ei adversară să fie jucătoarea numărul 1 mondial. Ea a fost politicoasă şi faţă de soara ei, Venus, despre care a spus că ar vrea să o întâlnească în aceeaşi măsură.

"Cu oricare va fi un meci foarte intens. Abia aştept. Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului 1 mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită, pentru oricare adversară. Da, ar fi extraordinar, nu am mai jucat împotriva numărului 1 mondial de când am revenit. Nu cred... Da, ar fi bine", a declarat Williams.

Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, este aproape de forma ei cea mai bună la Australian Open. Ea a cedat doar nouă ghemuri în trei meciuri.

Până acum, jucătoarea americană le-a învins, în ordine, pe croata Tatjana Maria, locul 74 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2, pe Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, şi pe ucraineanca de 18 ani Daiana Iastremska, locul 57 WTA, cu 6-2. 6-1, petrecând pe teren puţin peste trei ore în total.

În optimi, septupla câştigătoare la Melbourne va da piept cu învingătoarea dintre sora ei Venus Williams, locul 36 WTA, şi Simona Halep, locul I WTA. Această întâlnire va fi după ora 10.00, pe arena Margaret Court.

În cazul în care fostul lider WTA va evolua cu Halep, aceasta va fi a zecea lor partidă directă (8-1 pentru Williams), prima de când Serena a devenit mamă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE