2019-07-23 09:05

Și-a premeditat Armando Cooper plecarea de la Dinamo? Mijlocașul s-a certat cu fanii și a cerut REZILIEREA contractului. Ce DECIZIE s-a luat

 |  14:30
Și-a premeditat Armando Cooper plecarea de la Dinamo? Mijlocașul s-a certat cu fanii și a cerut REZILIEREA contractului. Ce DECIZIE s-a luat

Remiza alba cu gust de înfrângere de la Chiajna a dinamitat situația și așa încordată la Dinamo. Fanii roș-albi și-au pierdut răbdarea de prin minutul 60 cu fotbaliștii lui Mircea Rednic și i-au apostrofat la greu. Și, cum nu era de ajuns, atmosfera a luat foc la schimbarea lui Armando Cooper. E foarte ciudat cum și-a ales mijlocașul calea spre banca de rezerve. În loc să părăsească arena pe la vestiare, așa cum l-a prins schimbarea, în partea opusă a băncilor de rezerve, fotbalistul parcă și-a premeditat plecarea de la echipă, alegând să o ia la pas prin fața suporterilor din galerie, turbați de furie, care abia așteptau să îl ia la rost.

Cooper a răspuns, fanii au reacționat reprobabil cu gesturi rasiste, iar de aici la bătaie nu a fost decât un pas. Din fericire lucrurile nu au degenerat, iar spiritele se părea că s-au calmat. A urmat însă un alt iureș cu autocarul câinilor, care a fost luat pe sus de suporteri la plecarea de la stadion.

Cooper atât a așteptat, iar la doar două ore după meci a cerut rezilierea contractului, iar marți chiar s-a întâlnit cu șefii pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Numai că aceștia din urmă nici nu au vrut să audă de solicitarea fotbalistului și i-au transmis să se prezinte la antrenamente, promițându-i că un nou gest rasist la adresa sa nu se va mai întâmpla.

Pe lângă Cooper, și Jaime Penedo, cel mai bun  jucător la Chiajna, a cerut rezilierea contractului, însă nici acestuia nu i s-a permis acest lucru.

”Cooper a cerut rezilierea contractului aseară, imediat după joc. Era supărat pe incidentul cu fanii, dar s-a răzgândit. Penedo nu se pune problema să ceară rezilierea sau să îşi dorească să plece. Am nevoie de amândoi, am nevoie de toţi jucătorii. Nu pleacă nimeni până în iarnă”, a spus Rednic, pentru Telekom Sport.

”Am încercat să-l conving să nu-şi rezilieze contractul. Sfatul meu este să se concentreze pe fotbal fiindcă are talent. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, însă în momentul de faţă trebuie să se concentreze pe joc. Îl susţin, dar ceea ce s-a întâmplat ieri m-a întristat foarte mult. Vreau să ia cea mai bună decizie fiindcă are talent şi ar putea să ne ajute în continuare. Decepţia e atât de mare când văd locul din clasament, nu sunt obişnuit cu acest lucru, nici Dinamo nu e obişnuită cu poziţia asta”, a spus Jaime Penedo, pentru Telekom Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE