2020-02-16 21:42

Şi eu ce fac, nea Mircea?

 |  18:24
Şi eu ce fac, nea Mircea?

Zero, zero cu Belarus! Încă un pas fals pentru echipanaţională. Deşi a schimbat jumătate de echipă faţă de partida cu Albania,Răzvan Lucescu tot nu a găsit formula câştigătoare. Două puncte în două meciuricu adversari modeşti, iar Mircea Sandu nu mai are răbdare şi pune presiune peselecţioner, chiar dacă, la întoarcerea de la Minsk, pentru a mai linişti apele,oficialul a admis că, în funcţie de rezultatul partidei cu Franţa, i-ar puteaprelungi înţelegerea selecţionerului.

Înainte de dubla cu Albania şi Belarus, “Naşul”preconiza ca naţionala trebuie să obţină şapte puncte în această toamnă, aiciincluzând şi meciul din deplasare cu Franţa. Boss-ul de la FRF era mulţumittotuşi şi cu minimum cinci puncte, însă pentru asta, Chivu&Co trebuie să învingăFranţa peste o lună. Şi cum acest lucru pare aproape imposibil, şansele decalificare la Campionatul European ar fi aproape nule după acel meci. IonuţLupescu şi Mitică Dragomir sunt singurii care îl mai susţin pe Lucescu jr, însăMircea Sandu se gândeşte deja la viitorul selecţioner. Cele mai vehiculate numesunt cele ale lui Gică Hagi şi Ladislau Boloni, cei doi dându-şi acordul deprincipiu pentru negocieri. “Şi eu ce fac acum, nea Mircea?”, asta îşi spuneRăzvan Lucescu în gând, citând o replică celebră a lui Ţiţi Dumitriu de acumceva ani, la o farsă făcută la adresa sa de un „aşa-zis” Mircea Lucescu, doarcă acum e vorba de alt Mircea, Sandu.

Selecţionerul încăsperă la calificare!

“Am vrut şase puncte, ar fi fost ideale şipatru, însă trebuie să ne descurcăm şi cu două. Şansele de calificare rămânaceleaşi”, a fost reacţia selecţionerului după meciul cuBelarus. Doar căMircea Sandu îi mai dă răgaz lui Răzvan până dupămeciul cu Franţa, o eventuală înfrângere a tricolurilor fiindu-i fatalăantrenorului, deoarece cu două puncte în trei meciuri nu mai poţi spera lacalificare, mai ales că, în mometul de faţă ne aflăm pe locul 5 în grupă şisuntem doar deasupra Luxemburgului.

Fraţii Becali îl vor cât mai repede demis

Răzvan Lucescu simte din ce în ce mai mult şi presiuneaoamenilor din fotbal, chiar dacă el încearcă să-şi gasească scuze în ghinion,arie de selecţie redusă, fotbalul românesc este în cadere liberă sauaccidentările de ultim moment ale tricolorilor. “Am avut multe ocazii,dar nu am marcat. Suntem ghinionişti, orice facem nu ne iese. Nu suntem într-unmoment favorabil, dar acuzele nu ne fac nici un bine. Dacă auzi mereu că eşti prost, idiot,prost la locul de muncă, mai poţi să ai aceeaşi siguranţă?”, spuneselecţionerul. Însă vocilecontestatarilor se aud din ce în ce mai strident, cei mai insistenţi fiind Victor şi Ioan Becali, ambii aflaţi în război cu Lucescu jr.

“Nu văd niciun orizont la naţională, Lucescuatât poate. După meciul cu Franţa va fi tragedie, când noi vom rămâne cu doardouă puncte. Nici nu mă gândesc la calificare. Îmi e foarte teamă să nuterminăm pe locul 5 în această grupă”, a spus Giovani Becali, completat şi defratele său: “Nu cred că mai sunt şanse, însă nici jocul nu ne dă niciosperanţă”.

Palmares dezastruos al lui Lucescu pe banca naţionalei

Acum mai mult de un an, Răzvan Lucescu era numit selecţionerulechipei naţionale, iar aproape toată lumea era încântată de decizia FRF. Însă,chiar dacă a debutat cu o victorie în Lituania, tehnicianul şi-a adunat ogrămadă de contestatari printre oamenii de fotbal, jucătorii nu îi mai suntfideli în totalitate, iar cel mai important, palmaresul de pe banca naţionaleinu îl ajută deloc, 6 victorii, 3 remize şi 5 înfrângeri, unul submediocru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE