2020-08-10 02:59

Silviu Olteanu se va bate pentru titlul mondial WBA la categoria muscă

 |  13:58
Silviu Olteanu se va bate pentru titlul mondial WBA la categoria muscă

Pugilistulromân Silviu Olteanu se va bate la sfârşitul lunii viitoare, la Saitama, pentrutitlul mondial la categoria muscă, în versiunea WBA, cu actualul campion,japonezul Daiki Kameda.

Multiplucampion naţional la amatori, Olteanu a emigrat în Spania, unde a şi trecut laprofesionişti. În 2005 a şi debutat, înregistrând trei eşecuri din tot atâteaposibile în acel an.

Înschimb, de atunci a fost neînvins, şi a câştigat toate cele 11 meciuridisputate, dintre care 5 prin KO. În 2009 a devenit şi campion al UniuniiEuropene la categoria sa, după ce l-a învins pe francezul Alain Bommel. Înprimăvara acestui an, a câştigat şi meciul cu Bernard Inom, astfel căpromotorii lui Kameda l-au ales pentru a fi challenger. În prezent, ocupă locul22 mondial în topul realizat de BoxRec.

Galaîn care Olteanu îşi va încrucişa mănuşile cu Daiki Kameda va avea loc laSaitama, în Japonia, pe 26 decembrie. Adversarul său, în vârstă de 21 de ani,este considerat numărul 2 mondial la categoria muscă şi a devenit campion anultrecut ca urmare a victoriei la puncte în faţa lui Denkaosan Kaovichit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE